Информации и услуги

Групни резервации

ФИКСНА ЦЕНА

Една цена за сите патници

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Променувајте имиња и додавајте патници

 

Хармоники

  1. Пребарајте ги Вашите летови. Ако сакате да направите групна резервација за 16 или повеќе патници, ќе мора да создадете или да се најавите на Wizz Air сметка. Ако се најавивте и ги пребаравте Вашите летови, но сѐ уште не може да се видите цените за групни резервации, кликнете на копчето „Барање“ и продолжете со барањето за отворање на групните цени на превоз. Ќе добиете известување штом цените на превоз ќе станат достапни за резервирање на интернет. Тоа обично трае најмногу 2 работни дена.
  2. Создајте ја Вашата резервација. Штом ќе се прикажат групните цени на превоз, може да ја создадете Вашата резервација со избирање на летовите, додавање на изборни дополнителни услуги и избирање на претпочитаната опција на плаќање. Откако ќе се потврди Вашата резервација, ќе добиете план на патување, заедно со Вашата шифра за потврда.
  3. Поставете ги имињата на патниците. Имињата на патниците може да се додадат во резервацијата само откако цените на превоз за летот ќе се платат во целост. Имињата може да се постават и променат бесплатно, надоцна 72 часа пред датумот на Вашиот појдовен лет. Имињата на патниците додадени во Вашата резервација ќе се потврдат со е-пошта во која ќе бидат наведени сите патници во групата. Ако не ја добиете оваа е-пошта 48 часа пред датумот на Вашиот појдовен лет, контактирајте со Поддршката за групни резервации.

Контактирајте со Поддршката за групни резервации ако имате прашања во врска со групните резервации.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Имињата на патниците треба да се обезбедат не подоцна од 72 часа пред поаѓањето, откако ќе пристигне целиот платен износ.

Проверете дали сте добиле е-порака за крајна потврда (со имињата на патниците) пред патувањето. Во спротивно, можеби ќе мора да платите такса за промена на име за секој од патниците. Ако не сте ја добиле е-пораката 2 работни дена пред поаѓањето, контактирајте со Центарот за поддршка на Wizz Air.