WIZZ DISCOUNT CLUB

Придружете се сега и подобрете го вашето патувачко искуство.

Членства

Проверете ги нашите понуди за членство и видете со кои можете да заштедите најмногу!

Бесплатно

Ако се придружите, ќе ги добиете следниве купони и попусти

 • Специјални купони во авионот

 • Промоции во WIZZ Café & Boutique

 • Попуст од 10,00 евра на цените за летовите од 19,99 евра * (не е вклучено)

 • Попуст од 5,00 евра за пријавен багаж купен онлајн ** (не е вклучено)

 • за вас и 1 придружник (не е вклучено)

евра/годишно

Ако се придружите, ќе ги добиете следниве купони и попусти

 • Специјални купони во авионот

 • Промоции во WIZZ Café & Boutique

 • Мин. попуст од 10 € на цените на авиобилетите што започнуваат од 19,99 € *

 • Попуст од 5 € на багажот купен на интернет **

 • за вас и 1 придружник

евра/годишно

Ако се придружите, ќе ги добиете следниве купони и попусти

 • Специјални купони во авионот

 • Промоции во WIZZ Café & Boutique

 • Мин. попуст од 10 € на цените на авиобилетите што започнуваат од 19,99 € *

 • Попуст од 5 € на багажот купен на интернет **

 • за вас и до 5 придружници

wdc-italy

Дали живеете во Италија и често летате внатре во земјата?

Дознајте повеќе за Италијанскиот клуб за попуст за италијанските домашни патници.

Информации

Вистинскиот член на WIZZ Discount Club мора да биде вклучен во истата резервација, за да можат и неговите/нејзините придружници исто така да ги добијат поволностите за членството.

Пресметајте ја вашата заштеда!

Калкулаторот веднаш ќе ви покаже колку можете да заштедите на летовите, надоместоците за багаж и другите услуги.

Колку пати планирате да патувате во наредните 12 месеци?

2

Колкумина ќе патувате заедно (вклучувајќи Ве и Вас)?

Патувам сам/а
2 лица
3 лица
4 лица
5 лица
6 лица

Дали обично патувате со пријавен багаж?

Да, со пријавен багаж*
Не, без багаж

*важи и за чекираните торби што се опфатени во пакетите WIZZ Go и WIZZ Plus.

Најважни работи што треба да ги знаете за членството во WDC

 • Проверете ја нашата веб-страница за најновите понуди. Претплатете се на билтенот на WIZZ и придружете се на WIZZ Discount Club за да го извлечете максимумот од понудите и промоциите.
 • Кога резервирате лет во друга валута, износите што ги заштедувате можат да варираат поради промените на девизниот курс.
 • Цените на билетите и онлајн таксите за багаж на WIZZ Discount Club важат за сопатниците само кога и членот на WIZZ Discount Club е исто така патник во истата резервација.
 • Попустите на билетите и таксите за багаж не можат да се искористат за резервациите извршени пред купувањето на членството.
 • Стандардното/групното или членството во Wizz Discount Club во Италија важи 12 (дванаесет) календарски месеци, почнувајќи од денот на купувањето на вашето членство. Wizz Discount Club е годишно членство. Ве молиме имајте во предвид дека таксата за членството е неповратна, во случај на прекинување на членството.
 • Како член на Wizz Discount Club Light, можете да се надградите на Wizz Discount Club Standard или со Членството во група во секое време и да ги задржите сите поволности што ви ги нуди членството на Wizz Discount Club Light. Едноставно изберете ги вашите летови за вашата резервација, изберете ја цената на билетот на Wizz Discount Club и кликнете на копчето „Приклучи се во клубот“. Пријавете се на вашата сметка или пополнете ги деталите за контакт и завршете ја резервацијата со завршување на плаќањето.
 • Осигурете се дека сте се најавиле на вашиот профил со вашата адреса на е-пошта и соодветната лозинка, за да уживате во попустите на WDC на вашите идни резервации.
 • За време на важноста на вашето Стандардно членство, можете да се надградите на Членството во група во секое време, со плаќање на разликата во членарината.
  Сепак, надградба на членството нема да го продолжи датумот на истекување на вашето членство.
 • За повеќе информации, ве молиме прочитајте ги Правилата и условите на WIZZ Discount Club.

Преземете
ја апликацијата на Wizz Air

Резервирањето евтин авионски билет на Wizz Air никогаш не било толку лесно како со нашата апликација за мобилни уреди! Преземете ја нашата надградена апликација од Google Play или App Store.

 • Лесно пријавете се и зачувајте ги картите за патување во апликацијата Wallet на мобилниот телефон
 • Добијте купони и промоции само за апликацијата со WIZZ Discount Club
 • Управувајте со седиштата, багажот и другите услуги во вашата резервација
 • Добијте информации во реално време за вашиот лет