Информации и услуги

Услуги и списание во авионот

WIZZ Magazine_300x300

WIZZ AIR

СПИСАНИЕ
Дознајте повеќе за светот на WIZZ и Вашата следна дестинација на патување

Отворете го списанието во кабината на авионот

WIZZ Magazine_300x300

WIZZ AIR ABU DHABI

СПИСАНИЕ
Дознајте повеќе за светот на WIZZ и Вашата следна дестинација на патување

Отворете го списанието во кабината на авионот

Wizz Air Caffe and boutique_300x300

WIZZ AIR

МЕНИ
Голем избор пијалаци, сендвичи, грицки и брендирани подароци на WIZZ

Отворете ги страниците во менито

Wizz Air Caffe and boutique_300x300

WIZZ AIR ABU DHABI

МЕНИ
Голем избор пијалаци, сендвичи, грицки и брендирани подароци на WIZZ

Отворете ги страниците во менито

WIZZ Magazine_300x300

WIZZ AIR UNITED KINGDOM

CAFÉ & BOUTIQE

Find out more about the world of WIZZ and your next travel destination

Go to menu pages

Хармоники

Прифаќаме готовински плаќања во различни валути.            

  • Евра
  • Британски фунти (само банкноти)
  • Унгарски форинти на унгарските летови
  • Злоти на полските летови

Сите цени се наведени во евра како основна валута. Цените во фунти, форинти и злоти се референтни и подлежат на промените на девизниот курс.

Кусур се враќа во евра, освен ако е достапна локалната валута. 

Прифаќаме плаќања со следниве кредитни картички:

  • Visa
  • MasterCard

Не заборавајте да побарате сметка за секое купување

На патниците им се забранува да консумираат алкохолни пијалаци што не се купени од Wizz Café во авионот.

Поради ограничениот простор во авионот, може да се случи тоа што ќе го изберете да не е достапно.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Услугите на Wizz Café и Wizz Boutique се достапни неколку минути по полетувањето. Притоа, на понуда ќе имате голем избор производи, почнувајќи од топли напитоци до подароци и додатоци. Ако сакате да го разгледате целосниот избор на понуда од WIZZ Café и WIZZ Boutique, кликнете тука.

Да, може. Имајте ги предвид следниве услови на плаќање:

  • може да плаќате само со картичките VISA или MasterCard, било да се кредитни или дебитни,
  • максималната вредност на трансакција изнесува 150 евра,
  • максималниот комбиниран износ што може да го плати корисник со една или повеќе картички е 150 евра,
  • минималната вредност на трансакција изнесува 2 евра.