Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

Цени на превоз и пакети

BASIC

Патувајте со малку багаж

bundle-large-cabin-bag-grey Бесплатна рачна торба (макс. димензии: 40x30x20 cm) што треба да се смести под седиштето

bundle-online-checkin-gray Пријавување на интернет

WIZZ GO

СПАКУВАЈТЕ СЕ И ЗАШТЕДЕТЕ

bundle-large-cabin-bag-blue Торба со тркалца со димензии 55x40x23 cm
со гаранција дека ќе патува во кабината на авионот
(освен во ситуации поврзани со работата на авионот)

bundle-small-cabin-bag-blue Пријавена торба од 20 kg

bundle-seat-selection-blue Избирање седиште

bundle-airport-checkin-blue Бесплатно пријавување на аеродром и на интернет до 30 дена пред летот

bundle-priority-boarding-blue Приоритетно влегување во авионот 

backpack Една дополнителна рачна торба со димензии 40x30x20 cm
(сместена под седиштето)

 priority-check-in-simple-monochrome-blue_png Пријавување со приоритет

WIZZ PLUS

СÈ ВО ЕДНО И ЦЕЛОСЕН FLEX

bundle-large-cabin-bag-magentaТорба со тркалца со димензии 55x40x23
со гаранција дека ќе патува во кабината на авионот
(освен во ситуации поврзани со работата на авионот)

bundle-heavy-checked-in-bag-magenta Пријавена торба од 32 kg

bundle-seat-selection-magenta Избирање премиум седиште

bundle-wizz-flex-magenta WIZZ Flex

bundle-wizz-refund-magenta Поврат на платените средства на сметката на WIZZ

bundle-priority-boarding-magenta Приоритетно влегување во авионот

bundle-bag-tiny-magenta Една дополнителна рачна торба со димензии 40x30x20
(сместена под седиштето)

bundle-airport-checkin-magenta Бесплатно пријавување на аеродром или на интернет
до 30 дена пред летот

priority-check-in-simple-monochrome-magenta_png Пријавување со приоритет 

bundle-online-checkin-magenta Автоматско пријавување

 

Хармоники

Патувајте со малку багаж

Цената на превоз Basic е наменета за лицата коишто сакаат внимателно да ги изберат услугите што им се важни. Опфаќа бесплатна рачна торба (макс. димензии: 40x30x20 cm) и пријавување на интернет, достапно согласно избраното седиште.

bundle-large-cabin-bag-greyРачна торба

bundle-online-checkin-grayПријавување на интернет

Спакувајте се и заштедете

WIZZ Go е пакет што ги содржи нашите најпопуларни услуги и веќе се покажа дека одлично одговара на потребите на многу од нашите корисници. WIZZ Go опфаќа: избирање седиште (со исклучок на седиштата со дополнителен простор за нозете), пријавена торба од 20 kg (149x119x171 cm), рачна торба (55x40x23 cm, макс. 10 kg) со гаранција дека ќе патува во кабината на авионот (освен во ситуации поврзани со работата на авионот), приоритетно влегување во авионот, плус една (+1) рачна торба (40x30x20 cm), што мора да се смести под седиштето и пријавување на интернет до 30 дена пред поаѓањето на летот.

bundle-large-cabin-bag-blueторба со тркалца со димензии 55x40x23 cm, со гаранција дека ќе патува во кабината на авионот (освен во ситуации поврзани со работата на авионот)

bundle-small-cabin-bag-blueпријавена торба од 20 kg

bundle-seat-selection-blueизбирање седиште (со исклучок на седиштата до првиот до четвртиот ред и седиштата со дополнителен простор за нозете)

bundle-airport-checkin-blueбесплатно пријавување на аеродром и на интернет до 30 дена пред летот

bundle-priority-boarding-blueприоритетно влегување во авионот

backpackедна дополнителна рачна торба со димензии 40x30x20 cm (сместена под седиштето)

priority-check-in-simple-monochrome-blue_png пријавување со приоритет


WIZZ Family Go

Користете поголеми попусти за пакетот WIZZ Go при патување со деца или новороденчиња.

Кога ќе додадете деца или новороденчиња во Вашата резервација, пакетот WIZZ Family Go автоматски ќе Ви биде прикажан во текот на процесот на резервирање.

Сѐ во едно и целосен Flex

WIZZ Plus е идеална услуга за лицата коишто сакаат да бидат подготвени за сѐ и сакаат да уживаат во удобноста на нашата целосна услуга. Опфаќа голем број дополнителни услуги по намалена цена. Овозможува одлична флексибилност и нуди најголема удобност при патувањето. WIZZ Plus опфаќа избирање премиум седиште, при што во изборот спаѓаат и седиштата со дополнителен простор за нозете, заедно со функцијата WIZZ Flex што Ви овозможува да го промените датумот на летот ако е потребно, без дополнителна доплата.

Може да уживате и во нашата услуга WIZZ Priority, што Ви овозможува да носите дополнителна торба со тркалца (макс. димензии: 55x40x23cm, 10 kg), заедно со бесплатна рачна торба (макс. димензии: 40x30x20 cm). И двете торби со гаранција ќе се превезуваат во кабината на авионот, освен ако е невозможно поради ограничувања поврзани со работата на авионот и први ќе Ве повикаат да влезете во авионот. Освен тоа, може да носите пријавена торба од 32 kg (макс. димензии: 149x119x171 cm). Ќе добиете и пораки со информации за летот и ќе имате опција да изберете пријавување на интернет 30 дена пред поаѓањето на летот или пак, пријавување на аеродром.

bundle-small-cabin-bag-magentaТорба со тркалца со димензии 55x40x23 cm, со гаранција дека ќе патува во кабината на авионот (освен во ситуации поврзани со работата на авионот)

bundle-heavy-checked-in-bag-magentaПријавена торба од 32 kg

bundle-seat-selection-magentaИзбирање премиум седиште

bundle-wizz-flex-magentaWIZZ Flex

bundle-wizz-refund-magentaПоврат на платените средства на сметката на WIZZ

bundle-priority-boarding-magentaПриоритетно влегување во авионот

bundle-bag-tiny-magentaЕдна дополнителна рачна торба со димензии 40x30x20 cm (сместена под седиштето)

bundle-airport-checkin-magentaБесплатно пријавување на аеродром или на интернет до 30 дена пред летот.

priority-check-in-simple-monochrome-magenta_png Пријавување со приоритет

bundle-online-checkin-magentaАвтоматско пријавување

WIZZ Family Plus

Користете поголеми попусти за пакетот WIZZ Plus при патување со деца или новороденчиња.

Кога ќе додадете деца или новороденчиња во Вашата резервација, пакетот WIZZ Family Plus автоматски ќе Ви биде прикажан во текот на процесот на резервирање.