Заклучување цена на превоз | Wizz Air

Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

Заклучување цена на превоз

Fare_lock_4_days_prior

ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЦЕНА НА ПРЕВОЗ

Услугата „Заклучување цена на превоз“ Ви овозможува да задржите избрана цена на превоз во период од 4 дена

Fare_lock_14_days_save

14 ДЕНА ПРЕТХОДНО

Достапно за резервации создадени повеќе од четиринаесет дена пред датумот на поаѓање

 

unknwn-lock

ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЦЕНА НА ПРЕВОЗ БЕЗ ДОДАВАЊЕ ИМИЊА

Може лесно да заклучите цена на превоз без додавање имиња на патниците.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Услугата „Заклучување цена на превоз“ е достапна на интернет на wizzair.com во текот на резервирањето и Ви овозможува да задржите избрана цена на превоз во период од 4 дена со плаќање одредена такса.

Резервацијата може да ја завршите или на интернет на wizzair.com или преку апликацијата за мобилни уреди во рок од 4 дена од заклучувањето на цената на превоз, со додавање на имињата на сите патници и плаќање на целосниот износ.

За резервацијата може да платите со кредитна картичка и/или кредит од Вашата WIZZ сметка.

 

Не, услугата „Заклучување цена на превоз“ не може да се користи заедно со промотивни цени или специјални понуди.

 

Да, таксата за услугата „Заклучување цена на превоз“ ќе Ви се врати во случај на откажување на летот од страна на Wizz Air.

 

Ако распоредот на избраниот лет или летот со обезбедена цена на превоз се промени во текот на периодот додека цената на превоз е заклучена, може или да ја прифатите промената и да резервирате по обезбедената цена или пак, може да побарате поврат на таксата за услугата „Заклучување цена на превоз“ на интернет.  

Услугата „Заклучување цена на превоз“ е достапна за резервации направени повеќе од седум дена пред датумот на поаѓање. Ако изберете повратен лет, услугата е достапна за резервација направена повеќе од седум дена пред датумот на Вашиот прв лет.