Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:

Информации и услуги

WIZZ сметка

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Можно е да има повеќе регистрации на една адреса на е-пошта, што во вакви случаи меѓусебно си го блокираат пристапот. Контактирајте со Центарот за поддршка на Wizz Air и нашите колеги ќе спојат повеќе сметки во една.

Можно е да сте биле најавени и сте ги резервирале Вашите летови со друг профил. Контактирајте со Центарот за поддршка на Wizz Air!

Грешките може да ги поправите со повторно внесување на важните лични детали на Вашиот профил. За таа цел, едноставно најавете се и кликнете на Мој профил. Сите полиња може да се уредуваат, освен името, звањето и адресата на е-пошта. По уредувањето, кликнете Зачувајте за завршување со поправките. Може да контактирате и со Центарот за поддршка на Wizz Air за помош.

Средствата на Вашата WIZZ сметка може да ги дополните со банкарска трансакција или конвертирање поени заработени со кобрендирани кредитни картички на WIZZ. Повикајте го Центарот за поддршка на Wizz Air за да побарате дополнување. Нашите колеги ќе се погрижат за Вашата регистрација и ќе Ви го дадат бројот на банкарската сметка на WIZZ што Ви е потребен за трансакцијата.

Откако ќе се префрлат средствата, износот ќе се кредитира на состојбата на Вашата WIZZ сметка во рок од два дена. За тоа ќе добиете известување по е-пошта.

Минималниот износ за дополнување е 300 евра.

Имајте предвид дека поените од кредитните картички може да имаат датуми на истекување, согласно Вашиот договор со издавачот на картичката.