Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно
Информации за патување/услуги на Wizz Air ITALY DISCOUNT CLUB Italy Discount Club

Поволности

Ако сте зачленети во „Discount Club - Италија“, додека трае Вашето членство може да уживате во премиум попустите:
Wizz_WDC_Benefits_flight_ticket

5 -10 еврана цените на билети


од 14,99 до 19,99 евра добијте попуст од 5 евра, над 19,99 евра добијте попуст од 10 евра.
priority boarding icon_WDDC

2 еврана WIZZ Priority

 

Типови членство

Може да изберете еден од следниве типови членство:

 

Wizz_WDC_Standard_membership
Стандардно членство

Поволности за членот и еден сопатник

 

19,99 евра/годишно
Wizz_WDC_Group_membership
Групно членство

Поволности за членот и најмногу 5 сопатници

 

34,99 евра/годишно
Напомена:

членот на „Discount Club - Италија“ мора да биде дел од истата резервација за да може и сопатниците да ги добијат поволностите на членството.

Пресметајте ја Вашата заштеда!

Ви се чини како добра идеја? Еве како до членство на „Discount Club - Италија“

Ново членство

 1. Изберете ги летовите што сакате да ги резервирате;
 2. Додајте го годишното членство во „Discount Club - Италија“ на Вашата резервација (кликнете на копчето „Купете членство“);
 3. Пополнете ги деталите за контакт;
 4. Завршете ја резервацијата со довршување на плаќањетоза резервацијата и членството.
 5. Вашето членство во „Discount Club - Италија“ е активноедна година сметано од денот на купувањето.
 6. Најавете се на Вашиот профил со Вашата адреса на е-пошта и соодветната лозинка за да уживате во попустите на „Discount Club - Италија“.
Надградете

Ако веќе сте член, може да надградите на „Групно членство“ во секое време додека важи Вашето членство со тоа што ќе ја платите разликата во таксите за членство.

Сепак, надградба на членството нема да го продолжи датумот на истекување на Вашето членство.

Најважни работи што треба да ги знаете за членството во „Discount Club - Италија“.

 • Промотивните цени се нудат за ограничен број седишта на одредени маршрути. За најнови информации, може да погледнете на нашата почетна страница. Претплатете се на билтенот на WIZZ и придружете се на „Discount Club - Италија“ за максимално искористување на понудите и промоциите.
 • Кога резервирате лет во друга валута, износите што ги заштедувате може да варираат поради промените на девизниот курс.
 • Цените на билетите и таксите за WIZZ Priority на интернет преку „Discount Club - Италија“ важат за сопатниците само кога и членот на „Discount Club - Италија“ е патник во истата резервација.
 • Реалните цени на превоз се предмет на достапност. Попустот на „Discount Club - Италија“ секогаш се одзема од реалната (стандардната) цена на билетот.
 • Попустите на билетите и таксата за WIZZ Priority не може да се користат за резервациите извршени пред купувањето на членството.
 • Членството важи 12 (дванаесет) календарски месеци почнувајќи од денот на прифаќањето на пријавата. „Discount Club - Италија“ е годишно членство. Имајте предвид дека таксата за членството е неповратна во случај на прекинување на членството.
 • За повеќе информации, прочитајте ги „Правилата и условите“ на „Discount Club - Италија“.