Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

WIZZ за семејства

Хармоники

Како семејство, може многу да заштедите со членство во WIZZ Discount Club. Ако купите Групно членство, до 5 луѓе ќе може да ги користат големите попусти. Ако резервирате само едно патување за Вашето семејство со членството во клубот, ќе заштедите повеќе од износот на годишната членарина.

Ако патувате со дете на возраст под 2 години, може да бидете меѓу првите што ќе влезат во авионот, затоа што нудиме БЕСПЛАТНО Приоритетно влегување во авионот за Вашето семејство (најмногу 2 возрасни лица и неограничен број деца во истата резервација како новороденчето). Патувањето со бебе овозможува Вашата група да носи и дополнителен личен предмет во кабината на авионот, како на пр., лаптоп или чанта.

Според правилата, бебињата мора да седат во скутот на возрасно лице во авионот, што значи дека секое од новороденчињата во авионот мора да бидат во придружба на возрасно лице. Освен тоа, секое новороденче што патува во група со услугата „Приоритетно влегување во авионот“ овозможува рано влегување во авионот за 2 возрасни лица во групата. Тоа значи дека семејство со 2 новороденчиња во групата може да опфати 4 возрасни лица во групата за „Приоритетно влегување во авионот“ итн. Соодносов од 1 бебе/2 возрасни лица во заедничка резервација е ограничен само со дозволениот број деца на возраст под 2 години што е дозволено да патуваат во авионот.

Изнајмете автомобил по одлични цени за да стигнете лесно до Вашата дестинација!

  • изберете ја најдобрата од стотиците понуди на компаниите за изнајмување автомобили
  • резервирајте преку нас и добијте поврат од 5% во кредит на Вашата сметка на WIZZ
  • уверете се дека резервирате преку нашата страница и дека сте најавени со Вашата сметка на WIZZ