Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:

Информации и услуги

Results & Calendar

Претстојни резултати

Q4 and F20 Results
Q1 F21 Results
H1 F21 Results

Најновите резултати

Датум Title Издавање Presentation Video / Audio
Q3 F20 Results Преземање Преземање Преземете аудио
H1 F20 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Q1 F20 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Датум Title Издавање Presentation Video / Audio
Q4 and F19 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Q3 F19 Results Преземање Преземање Преземете аудио
H1 F19 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Q1 F19 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Датум Title Издавање Presentation Video / Audio
Q4 and F18 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Q3 FY18 Results Преземање Преземање Преземете аудио
H1 FY18 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Q1 FY18 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Датум Title Издавање Presentation Video / Audio
FY 2017 Results Преземање Преземање Преземете аудио
Q3 FY17 Results Преземање Преземање Преземете аудио
H1 FY17 Results Преземање Преземање
Q1 FY17 Results Преземање Преземање
Датум Title Издавање Presentation Video / Audio
FY 2016 Results Преземање Преземање
Q3 FY16 Results Преземање Преземање
H1 FY16 Results Преземање Преземање
Q1 FY16 Results Преземање Преземање
Датум Title Издавање Presentation Video / Audio
FY 2015 Results Преземање Преземање