Информации и услуги

Плаќања

КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact, UATP

БАНКАРСКА ТРАНСАКЦИЈА

во рок од еден работен ден од резервирањето

ВО ГОТОВИНА

на билетарницата на аеродромот и кај туристичките агенти

Хармоники

Завршете ја резервацијата со плаќање со iDeal!

iDeal payment

Ако имате адреса за наплата во Холандија, за Вашите резервации може да плаќате во евра со iDeal.

Следете ги следниве чекори:

  1. На страницата за плаќање изберете ја опцијата за плаќање iDeal
  2. проверете ја крајната цена на Вашата резервација и изберете ја Вашата банка од опаѓачкиот список
  3. кликнете „Плати и резервирај сега“
  4. ќе Ве пренасочат на страницата за плаќање на iDeal, каде што ќе треба да се најавите на Вашата банкарска сметка
  5. по плаќањето, ќе се вратите на страницата за потврда на wizzair.com

Тукаможеда го најдете ажурираниот список со банки и повеќе информации за плаќањето iDeal.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Кога плаќате со кредитна/дебитна картичка, ќе се појави страница за потврда откако ќе завршите со резервирањето. Копија од Вашиот план на патување ќе добиете по е-пошта.

Ако не сте добиле е-пошта за потврда (план на патување), проверете ги поставките за филтрирање во е-поштата и сите поштенски сандачиња што содржат филтрирана пошта. Краткиот преглед на летот ќе ја опфати Вашата шифра за потврда, датумите, вкупната цена на превоз и сите други неопходни детали. До информациите може да се пристапи преку Вашиот профил на Wizz Air, во делот ’Сите претстојни патувања ’.