Информации и услуги

Автоматско пријавување

Автоматско пријавување

Автоматски Ве пријавува Вас и Вашите сопатници за летот 50 часа пред закажаното време на поаѓање. Услугата „Автоматско пријавување“ е достапна за сите резервации. Само уверете се дека сте ја додале услугата за секое од лицата и за секој лет (појдовен, дојдовен) од патувањето.

Подредено - Вашите карти за влегување во авионот

Откако услугата „Автоматско пријавување“ ќе Ве пријави, Вам автоматски ќе Ви се испратат и картите за влегување во авионот (за резервации со најмногу 10 патници). Ако Вашата резервација содржи повеќе од 10 патници, сите ќе се пријават за летот автоматски, но картите за влегување во авионот нема да се испратат преку е-пошта. Секој од патниците мора да ја преземе својата од wizzair.com.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Пријавувањето се врши автоматски, 50 часа пред поаѓањето.