Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:

Информации и услуги

Investor information

Information dashboard

1,754,032 passengers

See all traffic data

92.0% Load factor

See all traffic data

Latest results 29 јануари, 2020

+23.2% passenger growth

+1.9% unit revenue increase

Upcoming Results

May Traffic Results
June Traffic Results
July Traffic Results
August Traffic Results
September Traffic Results
October Traffic Results
November Traffic Results