Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

WIZZ Priority

WP Check-in desk

ПРИЈАВУВАЊЕ СО ПРИОРИТЕТ

Ново

шалтер за пријавување само за Вас за да го оставите багажот побрзо

priority-boarding-lacb

ПРИОРИТЕТНО ВЛЕГУВАЊЕ ВО АВИОНОТ

влезете први во авионот

backpack

РАЧНА ТОРБА

(под седиштето)

40x30x20 cm

на пр., женска чанта, ранец, торба за лаптоп

 

Cabin Baggage New

ТОРБА СО ТРКАЛЦА

МАКС. 10 KG

 

55x40x23

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Не. Таксата за „Приоритетно влегување во авионот“ е неповратна.