Информации и услуги

Privilege Pass

seat-selection-lacb

ИЗБИРАЊЕ СЕДИШТА

заедно со седиштата со дополнителен простор за нозете и седиштата во првиот ред

priority-boarding-lacb

ПРИОРИТЕТНО ВЛЕГУВАЊЕ ВО АВИОНОТ

влезете први во авионот

backpack

РАЧНА ТОРБА

40x30x20 cm

на пр., женска чанта, ранец, торба за лаптоп

(ПОД СЕДИШТЕТО)

Cabin Baggage New

ТОРБА СО ТРКАЛЦА

МАКС. 10 KG

55x40x23 cm

Хармоники

Членството не е достапно за деца на возраст под 14 години.

Вашата Privilege Pass не може да се пренесе на друго лице. Ако откриете неовластено користење на вашата Privilege Pass, веднаш известете ја авиокомпанијата Wizz Air.

За повеќе информации, прочитајте ги Правилата и условите на Privilege Pass!

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Членство во Privilege Pass може да додадете и при резервирањето патување и потоа, како независна активност.

Не. Услугата Privilege Pass важи само за патникот најавен при купувањето на членството во Privilege Pass и други сопатници не може да ги користат погодностите на членството.

Не. Името на членот на Privilege Pass не може да се промени. Имајте предвид дека оваа услуга не може да се пренесе на друго лице.