МЕДИТЕРАНОТ ОД 24,99 ЕУР

Земете го вашиот билет за избрани летови до Медитеранот по цени почнувајќи од 24,99 евра. Патувајте помеѓу јуни и јули

Резервирајте!

ЛЕТАЈ ВО ЈУЛИ ЗА 29,99 €

Откријте ги избраните дестинации за одмор и патувајте пред крајот на јули!

Резервирајте!

ПРОШИРУВАЊЕ НА MULTIPASS

WIZZ MultiPass сега е достапен во Унгарија и Романија!

Најеколошки летови

Wizz Air ги има најниските емисии на јаглерод по патнички километри меѓу конкурентите

a0f4568c-8552-4d88-b93d-b38d943180a2 background

Заштедете уште повеќе со нашите пакети со летови

Добре дојдовте во светот на можностите

Во движење сте?

Резервирање евтин авионски билет на Wizz Air никогаш не било толку лесно како со БЕСПЛАТНАТА апликација за мобилни уреди.

badge-apple-app-store   badge-google-play

Не пропуштајте добра зделка

Претплатете се на нашиот билтен и први дознавајте за нови маршрути и специјални понуди.
Претплатете се