Информации и услуги

WIZZ Shop&Fly

WIZZ-SHOP-and-FLY-hero-image

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

WIZZ соработува со наградуваниот технолошки партнер за малопродажба, InterLnkd, за да ги изгради нашите гости персонализирани, релевантни и интелигентни курации за да одговараат на направените резервации. Курациите опфаќаат производи за мода, убавина и малопродажба и се испраќаат до нашите гости пред датумот на поаѓање. Е-поштата за кураторство делуваат како прозорец кон WIZZ Shop&Fly каде што можете да пребарувате производи за мода, убавина и малопродажба од преку 20.000 брендови.