Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

Услуги за удобност на аеродромот

convenience_options_security_fast_track

БЕЗБЕДНА БРЗА ЛЕНТА

Со Безбедната брза лента веднаш ќе поминете кај безбедносната проверка, дури и во периоди на голема гужва.

 

convenience_options_exclusive_lounge

ЕКСКЛУЗИВНА ЧЕКАЛНИЦА

Уживајте во бесплатните погодности, како на пр., храна, пијалаци, пристап до Wi-Fi, како и други премиум услуги