Информации и услуги

За роаминг на мобилни податоци преку eSIM

Едноставна инсталација

на поддржаните уреди

 

Функционира во преку 160 земји во светот

и 5G на одредени дестинации.

Безбедно поврзување на интернет

и 5G на одредени дестинации

Надополнете и користите повторно 12 месеци

по последното користење.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Бројот на мобилни уреди што поддржуваат eSIM брзо расте, поради што е тешко да се наведе точен број. Сепак, од 2021 година, голем број мобилни уреди од важни производители како што се Apple, Samsung, Google и Microsoft поддржуваат технологија на eSIM.