Informacioni dhe shërbimet

WIZZ Experiences

3-01

Konfirmimi i menjëhershëm i porosisë

attraction-tickets-icon

Ngjarjet dhe aktivitetet në më shumë se 65 vende

Freedom

Asnjë stres në planifikim

1

Asnjë tarifë të fshehur

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Të gjitha shitjet e biletave janë përfundimtare dhe nuk mund të anulohen.

Në varësi të disponueshmërisë (dhe në disa raste me një tarifë ndryshimi) disa vende do të bëjnë maksimumin për të ndryshuar biletat. Ne rekomandojmë që të kontrolloni informacionet e vendit të caktuar ose pyetjet e shpeshta për politikën e tyre. Në shumicën e rasteve, kini parasysh sa më poshtë.

 • Ndryshimet duhet të bëhen për të njëjtën periudhë të shfaqjes dhe në të njëjtin vend.
 • Ndryshimet duhet të jenë për biletat me vlerë të njëjtë ose më të lartë.
 • Ndryshimi duhet të bëhet 48 orë para fillimit të performancës.
 • Zbritjet bëhen vetëm nëse janë të vlefshme edhe për performancën e zëvendësimit.

Përndryshe, na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me shumë kënaqësi.

Kini parasysh se nëse ngjarja anulohet ose riorganizohet, do t'ju lejohet automatikisht t’i ndryshoni.

Nëse ngjarja anulohet, do të merrni një rimbursim për vlerën nominale të biletës ose do t'ju ofrohen vende për një performancë tjetër. Ne do të bëjmë më të mirën për t'ju informuar paraprakisht nëse ndodh ndonjë anulim. Kini parasysh se vendimi nëse do të shkëmbehen apo jo biletat tuaja për një performancë tjetër, mund të jetë në diskrecionin e vendit. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Nëse një ngjarje shtyhet ose riorganizohet, do t'ju ofrohet zgjedhja për të transferuar biletat tuaja për datën e riorganizuar, do t'ju jepet një rimbursim për vlerën nominale të biletës ose do t'ju ofrohen vende për një performancë tjetër. Kini parasysh se vendimi nëse do të jepet apo jo një rimbursim ose ndërrim, mund të jetë në diskrecionin e vendit. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Pasi të keni përfunduar procesin e rezervimit, do të merrni një konfirmim të rezervimit me email me më shumë informacion në lidhje me porosinë dhe dorëzimin e biletës. Për opsionet e ndryshme të dorëzimit, shihni seksionin Marrja, dorëzimi dhe vlefshmëria e biletës te pyetjet e shpeshta. Nëse nuk e keni marrë emailin e konfirmimit të porosisë suaj, na kontaktoni.

Në varësi të disponueshmërisë, mund të blini biletat nga experiences.wizzair.com. Kini parasysh se ato do të përpunohen si një pagesë e re dhe do të gjenerohet një porosi e re. Kini parasysh se në disa raste nuk do të mund të blini bileta për fëmijë sepse kjo mund të kufizohet nga klubi ose shoqata. Nëse ju duhet të shtoni ndonjë biletë për fëmijë në një blerje ekzistuese ose të mëparshme, na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do të mund t'ju ndihmojmë.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do të mund t'ju ndihmojmë.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do të mund t'ju ndihmojmë.

Pasi të keni përfunduar procesin e rezervimit, do të merrni një konfirmim të rezervimit me email me një lidhje për të shkarkuar kuponin tuaj. Do t'ju duhet ta printoni këtë kupon për ta përdorur në destinacionin tuaj. Nëse nuk e keni marrë emailin e konfirmimit të porosisë suaj, ju lutemi na kontaktoni.

Në varësi të disponueshmërisë, mund të blini biletat nga experiences.wizzair.com. Kini parasysh se ato do të përpunohen si një pagesë e re dhe do të gjenerohet një porosi e re. Kini parasysh se në disa raste nuk do të mund të blini bileta për fëmijë sepse kjo mund të kufizohet nga operatori turistik. Nëse ju duhet të shtoni ndonjë biletë për fëmijë në një blerje ekzistuese ose të mëparshme, na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do të mund t'ju ndihmojmë.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do të mund t'ju ndihmojmë.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do të mund t'ju ndihmojmë.

Çdo vend është i ndryshëm, por në përgjithësi stendatnjihen edhe si stendat e orkestrës. Ato janë vendet më të ulëta në teatër. Rrethi i veshjeve ose rrethi mbretërorështë shkalla tjetër e vendeve mbi stendat. Rrethi i sipërm është seksioni mbi rrethin e veshjeve/mbretëror dhe vendet e ballkonit janë vendet më të larta dhe më të larta në vend.

Kjo varet nga prodhimi. Zakonisht, vendet më afër skenës dhe në mes me pamjen më të mirë konsiderohen më të mira. Zakonisht ato janë stendatdhe pjesa e parë e rrethit /rrethit të veshjeve.

Rregulli i përgjithshëm është se biletat me çmime më të larta kanë pamjen më të mirë dhe janë më afër skenës, ndërsa biletat më të shtrenjta janë më larg nga skena dhe ndonjëherë kanë pamje të kufizuara.

Disa vende mund të kenë një pamje të kufizuar të skenës, për shembull, mund të ketë parmakë në vijën e shikimit ose pjesa e sipërme e skenës mund të mos jetë e dukshme nga një vend i caktuar. Kjo ndryshon për çdo vend dhe çdo prodhim. Nëse vendet tuaja kanë një pamje të kufizuar, ky informacion do të paraqitetpara se të konfirmoni blerjen..

Jo, kamerat, videokamerat dhe pajisjet e regjistrimit janë rreptësisht të ndaluara.

Shkoni në vendin e ngjarjes të paktën 30 minuta para shfaqjes.

Gjatë dhe pas blerjes, do të gjeni informacione mbi ngjarjet në experiences.wizzair.com. Çdo vend ka edhe informacione më të hollësishme nëse kërkoni në internet. Gjithashtu mund të gjeni informacione mbi ngjarjen në emailin e konfirmimit të porosisë suaj. Nëse nuk e keni marrë emailin e konfirmimit të porosisë suaj, na kontaktoni.

Çdo shfaqje do të ketë një kufizim të përcaktuar për numrin e biletave për porosinë, por nuk ka kufizim për numrin e porosive që mund të bëni në varësi të disponueshmërisë.

Nuk ka asnjë kod veshjeje për shumicën e teatrove. Disa teatro rekomandojnë një kod veshjeje të thjeshtë dhe të përditshme.

Të gjitha blerjet konfirmohen automatikisht pasi të përfundojë rezervimi. Sidoqoftë, ju lutemi kontrolloni me kujdes udhëzimet e dhëna në emailin e konfirmimit në rast se duhet të konfirmoni ndonjë detaj specifik.

Disa ndenjëse mund të kenë një pamje të kufizuar të fushës dhe të jenë të fshehura nga një pajisje të instaluara. Kjo varion për çdo vend. Këto bileta normalisht kanë çmime në përputhje me këtë dhe nëse vendet tuaja kanë një pamje të kufizuar, ky informacion do të paraqitet para se të konfirmoni blerjen tuaj. Kontrolloni edhe hartën e vendit për të kontrolluar zonën ku ndodhet ndenjësja juaj.

Të gjitha biletat e listuara për një ndeshje janë për seksionin e ekipit vendas, përveç nëse thuhet ndryshe. Zakonisht, tifozët e klubit janë të ndaluar të hyjnë në seksionin e ekipit vendas. Duke blerë bileta për seksionin e ekipit vendas, ju garantoni dhe përfaqësoni se vendi juaj do të jetë në mesin e mbështetësve vendas.

Po. Për aq kohë sa nuk është për ndonjë qëllim komercial. Kontrolloni edhe kushtet e përgjithshme të vendit për më shumë informacione.

Sigurohuni të keni kohë të mjaftueshme për të arritur në stadium dhe për të gjetur vendin tuaj para nisjes së ndeshjes. Për ndeshjet më të ngarkuara mund të duhet më shumë kohë për të hyrë në vendin e ndeshjes.

Çdo klub do të ketë informacione më të hollësishme nëse kërkoni në internet. Gjithashtu, mund të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme në emailin e konfirmimit të porosisë suaj. Nëse nuk e keni marrë emailin e konfirmimit të porosisë suaj, na kontaktoni.

Kini parasysh se për ndeshjet e La Ligës dhe për disa ndeshje të Premier Ligës ndodh shpesh që data dhe ora e ndeshjes të ndryshohen. Prandaj, ju ftojmë të kontrolloni rregullisht datën dhe orën e konfirmuar të ndeshjes.

Çdo ndeshje do të ketë një kufizim të përcaktuar për numrin e biletave për çdo porosi.

Këtë informacion mund ta gjeni në faqen e internetit të klubit. Në shumicën e rasteve, bordi drejtues rezervon të drejtën për të refuzuar hyrjen ose për të dëbuar një mbajtës bilete nga vendi për sjellje që ka gjasa të shkaktojë dëmtime, lëndime, shqetësime, siklet ose për mosrespektimin e rregulloreve të vendit.

Shumica e turneve dhe atraksioneve konfirmohen automatikisht pasi të përfundojë rezervimi juaj. Sidoqoftë, kontrolloni me kujdes udhëzimet e dhëna në emailin e konfirmimit në rast se duhet të rikonfirmoni rezervimin ose marrjen në zyrën lokale të destinacionit.

Çdo turne dhe atraksion do të specifikojë se çfarë përfshihet ose përjashtohet nga biletat e zgjedhura. Kontrolloni detajet dhe përshkrimin e turneut kur zgjidhni biletat tuaja në internet. Coras nuk pranon përgjegjësinë nëse keni zgjedhur turneun e gabuar.

Për fat të keq, nuk mund ta ndryshojmë emrin e mbajtësit të biletës pas kryerjes së rezervimit. Shumica e vendeve ua japin biletat pjesëmarrësve të rinj. Sigurohuni që personi që mbledh biletat të ketë emailin fillestar të konfirmimit dhe një format ID-je të vlefshme. Ne gjithashtu rekomandojmë që të merret edhe një shënim ku autorizohet përdorimi i biletave nga mbajtësi i biletës me emër.

Emaili i konfirmimit do të përmbajë të gjitha informacionet e nevojshme për biletat tuaja. Shihni shpërblimet e ndryshme më poshtë. Ato do të vendosen sipas ngjarjes nga organizatori i ngjarjes.

 • Nëse porosia juaj ka bileta të printuara për ekipin vendas të bashkangjitura në emailin e konfirmimit, do t'ju duhet t'i printoni ato për të hyrë në vendin e ndeshjes. Si rregull të përgjithshëm, ne rekomandojmë që gjithmonë t’i printoni biletat dhe t'i merrni me vete pasi ato do të skanohen pas hyrjes.
 • Nëse porositë janë për marrje, sigurohuni që të sillni të gjitha informacionet e nevojshme (email konfirmimi dhe ID me fotografi) ditën e ndeshjes për të marrë biletat tuaja.
 • Nëse porosia juaj konfirmon se biletat tuaja të printuara për ekipin vendas do të dërgohen nga ofruesi i ngjarjes/klubi, kini parasysh se këto bileta do t'ju dërgohen më afër datës së ndeshjes. Si rregull të përgjithshëm, ne rekomandojmë që gjithmonë t’i printoni biletat dhe t'i merrni me vete pasi ato do të skanohen pas hyrjes.

Në varësi të ndeshjes, vendet mund të konfirmohen para blerjes gjatë procesit të pagesës ose të konfirmohen nga organizatori i ngjarjes pas blerjes. Shihni formatet e ndryshme më poshtë.

 • Nëse sistemi ju cakton vende gjatë procesit të përzgjedhjes, biletat që do të merrni do të shfaqen në ekran. Si rregull i përgjithshëm, sistemi do të caktojë vendet pranë njëra-tjetrës. Vendet gjithmonë shfaqen në seksionin "Porosia juaj" para se të bëni pagesën. Verifikoni dhe kontrolloni se jeni të kënaqur me vendet e zgjedhura dhe se ato janë pranë njëra-tjetrës para pagesës. Kini parasysh se për ndeshjet më të ngarkuara, disponueshmëria mund të reduketohet dhe për këtë arsye disa vende nuk do të jenë pranë njëri-tjetrit. Përndryshe, na kontaktoni dhe ne mund të sigurojmë më shumë informacion.
 • Nëse sistemi nuk do t'ju caktojë vende të caktuara gjatë procesit të përzgjedhjes, ato do të konfirmohen nga organizatori i ngjarjes më afër datës së ndeshjes. Kini parasysh se organizatori do të bëjë gjithmonë më të mirën për të dhënë përparësi në vendet pranë njëra-tjetrës (pranë njëra-tjetrës). Në disa raste (në varësi të ndeshjes dhe se sa e vështirë është), vendet mund të jenë afër njëra-tjetrës, por jo pranë njëra-tjetrës. Kjo do të thotë se vendet mund të jenë përballë njëra-tjetrës, në mënyrë diagonalet ose të ndara nga disa vende. Kjo mund të ndodhë veçanërisht kur janë blerë më shumë se 2 bileta në një porosi, gjë që do të çojë në bashkimin e vendeve. Përndryshe, na kontaktoni dhe ne mund të sigurojmë më shumë informacion.

Merrni biletën tuaj të printuar për ekipin vendas nga emaili i konfirmimit të porosisë suaj. Nëse jeni duke mbledhur biletat tuaja në kasën e biletave, merrni me vete edhe një format ID-je të vlefshme (ID me fotografi). Të gjithë personat që hyjnë në vendin e ngjarjes duhet të kenë një biletë të vlefshme.

Për fat të keq, nuk mund ta ndryshojmë emrin e personit që merr pjesë në ndeshje pas kryerjes së rezervimit. Shumica e ngjarjeve sportive i skanojnë biletat tuaja pas hyrjes, kështu që vlefshmëria e tyre do të bazohet në këtë.

Ne rekomandojmë që të mbërrini 30 deri në 45 minuta para orarit tuaj. Kjo do t'ju japë kohë në rast se ju duhet të mblidhni ose të ndërroni biletat tuaja (kjo varet nga atraksioni - kontrolloni nëse kjo është e nevojshme pasi të keni rezervuar). Si rregull i përgjithshëm, ne rekomandojmë që gjithmonë ta printoni kuponin tuaj dhe ta merrni me vete.

Kuponi i bashkangjitur në emailin e konfirmimit është bileta juaj. Printojeni dhe merrni me vete.

Për fat të keq, nuk mund ta ndryshojmë emrin e udhëtarit kryesor pas kryerjes së rezervimit. Shumica e turneve dhe atraksioneve i pranojnë udhëtarët e rinj, por ne rekomandojmë që të kontaktoni drejtpërdrejt operatorin e turizmit dhe ta informoni për këtë ndryshim të emrit.

Po. Nëse keni zgjedhur një kohë të caktuar të fillimit ose orar të caktuar për turneun ose atraksionin tuaj, do t'ju duhet t'i përmbaheni atij. Disponueshmëria për shumicën e turneve dhe atraksioneve është specifike për oraret. Kontrolloni përshkrimin e atraksionit, pasi kjo gjithashtu do të sigurojë më shumë informacion. Nëse keni bërë një gabim dhe dëshironi të ndryshoni orarin, na kontaktoni dhe ne do të verifikojmë me operatorin në lidhje me disponueshmërinë e kërkuar.

Merrni kuponin tuaj të printuar nga email-i i konfirmimit të porosisë dhe një ID me fotografi.

Çdo vend ka akses të ndryshëm, prandaj është më mirë të kontaktoni drejtpërdrejt me vendin para rezervimit. Ju lutemi Na kontaktoni dhe do t’ju vendosim menjëherë në kontakt me vendin.

Çdo vend ka aksesueshmëri të ndryshme, prandaj është më mirë të kontaktoni vendin ose klubin direkt para rezervimit. Ju lutemi Na kontaktoni dhe ne mund t’ju vendosim në kontakt me ta.

Çdo atraksion ka aksesueshmëri të ndryshme, prandaj është më mirë të kontaktoni atraksionin ose operatorin turistik drejtpërdrejt para rezervimit. Ju lutemi Na kontaktoni dhe ne mund t'ju kontaktojmë drejtpërdrejt me operatorin.

Kufizimi i moshës për çdo shfaqje është i ndryshëm. Si rregull i përgjithshëm, shfaqjet e teatrit janë më të përshtatshme për fëmijët mbi moshën 5 vjeç. Sigurohuni që të kontrolloni kufizimet e moshës në përshkrimin e ngjarjes në kohën e rezervimit.

Të gjitha teatrot kanë një politikë për mosmbajtjen e fëmijës në krahë. Shumica e shfaqjeve muzikore janë të përshtatshme për fëmijët e vegjël, por ndërsa fëmijët e vegjël janë të pranishëm në shfaqje, të rriturit shoqërues mund t’i kërkohet të largojë fëmijën që krijon zhurmë, nëse shpërqendron audiencën. Çdo fëmijë duhet të ketë një biletë të vlefshme dhe të zërë një vend.

Nëse ka bileta me zbritje për një shfaqje, ato do të shfaqen si një opsion kur blini në internet. Kini parasysh se do të kërkohet një format ID-je e vlefshme për t'i treguar teatrit se blerja juaj kualifikohet për zbritje. Vendi rezervon të drejtën të refuzojë hyrjen pa ID të vlefshme për biletat me zbritje që keni blerë.

Kufizimi i moshës për çdo ndeshje është i ndryshëm. Sigurohuni që të kontrolloni kufizimet e moshës në përshkrimin ose në faqen e përzgjedhjes së biletës në kohën e rezervimit, nëse është e rëndësishme.

Shumica e ndeshjeve janë të përshtatshme për fëmijët, por verifikoni informacionet e dhëna nga ndeshja dhe klubi para se të blini pasi mund të ketë rregulla dhe kufizime të veçanta (si mosha e kërkuar etj). Çdo fëmijë duhet të ketë një biletë të vlefshme. Në disa raste, ndeshjet kufizojnë që një biletë për fëmijë duhet të blihet vetëm me një biletë për të rritur. Për më shumë informacion, na kontaktoni

Nëse ka bileta me zbritje për ndonjë ndeshje, ato do të shfaqen si një opsion kur blini në internet. Kini parasysh se do të kërkohet një format ID-je të vlefshme për të treguar se blerja juaj kualifikohet për zbritjen. Vendi rezervon të drejtën të refuzojë hyrjen pa ID të vlefshme për biletat me zbritje që keni blerë.

Kufizimi i moshës për çdo turne dhe atraksion është i ndryshëm. Sigurohuni që të kontrolloni kufizimet e moshës në përshkrim në momentin e rezervimit.

Shumica e turneve dhe atraksioneve janë të përshtatshme për fëmijët, por ju lutemi të verifikoni informacionin e dhënë nga turneu para se të blini, pasi mund të ketë rregulla dhe kufizime të veçanta (si mosha e kërkuar etj). Çdo fëmijë duhet të ketë një biletë të vlefshme. Në disa raste, operatorët turistikë kufizojnë që një biletë për fëmijë ose foshnjë duhet të blihet vetëm me një biletë për të rritur. Për më shumë informacion, na kontaktoni dhe ne mund t'ju vendosim drejtpërdrejt në kontakt me operatorin e turizmit.

Nëse ka bileta me zbritje për çdo turne dhe atraksion, ato do të shfaqen si një opsion kur blini në internet. Kini parasysh do të kërkohet një format ID-je të vlefshme për t'i vërtetuar operatorit turistik se blerja kualifikohet për zbritje. Operatori turistik rezervon të drejtën të refuzojë hyrjen pa një ID të vlefshme për biletat me zbritje që keni blerë.

Të gjitha shitjet e biletave janë përfundimtare dhe nuk mund të anulohen.

Në varësi të disponueshmërisë (dhe në disa raste me një tarifë ndryshimi) disa vende do të bëjnë maksimumin për të ndryshuar biletat. Ne rekomandojmë që të kontrolloni informacionet e vendit të caktuar ose pyetjet e shpeshta për politikën e tyre. Në shumicën e rasteve, kini parasysh sa më poshtë.

 • Ndryshimet duhet të bëhen për të njëjtën periudhë të shfaqjes dhe në të njëjtin vend.
 • Ndryshimet duhet të jenë për biletat me vlerë të njëjtë ose më të lartë.
 • Ndryshimi duhet të bëhet 48 orë para fillimit të performancës.
 • Zbritjet bëhen vetëm nëse janë të vlefshme edhe për performancën e zëvendësimit.

Përndryshe, na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me shumë kënaqësi.

Kini parasysh se nëse ngjarja anulohet ose riorganizohet, do t'ju lejohet automatikisht t’i ndryshoni.

Nëse ngjarja anulohet, do të merrni një rimbursim për vlerën nominale të biletës ose do t'ju ofrohen vende për një performancë tjetër. Ne do të bëjmë më të mirën për t'ju informuar paraprakisht nëse ndodh ndonjë anulim. Kini parasysh se vendimi nëse do të shkëmbehen apo jo biletat tuaja për një performancë tjetër, mund të jetë në diskrecionin e vendit. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Nëse një ngjarje shtyhet ose riorganizohet, do t'ju ofrohet zgjedhja për të transferuar biletat tuaja për datën e riorganizuar, do t'ju jepet një rimbursim për vlerën nominale të biletës ose do t'ju ofrohen vende për një performancë tjetër. Kini parasysh se vendimi nëse do të jepet apo jo një rimbursim ose ndërrim, mund të jetë në diskrecionin e vendit. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Për fat të keq, të gjitha biletat janë të parimbursueshme.

Ne do të bëjmë më të mirën për t'ju informuar paraprakisht nëse ndodh ndonjë anulim, por është përgjegjësia juaj të kontrolloni që loja të vazhdojë sipas planit.

Çdo klub ka politikat e veta të rimbursimit dhe anulimit, kështu që vendimi nëse do të japë apo jo një rimbursim do të jetë në diskrecionin e klubit ose shoqatës. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Kini parasysh se për ndeshjet e futbollit, ndodh shpesh që data dhe ora e ndeshjes të ndryshohen për arsye të ndryshme, siç është mbulimi televiziv. Prandaj, ju ftojmë të kontrolloni rregullisht datën dhe orën e konfirmuar.

Në varësi të disponueshmërisë, disa operatorë turistikë do të bëjnë më të mirën për të ndërruar biletat tuaja në një datë ose orë tjetër. Ne rekomandojmë që të kontrolloni informacionet specifike të atraksioneve ose pyetjet e shpeshta për politikën e tyre. Në shumicën e rasteve, kini parasysh sa më poshtë.

 • Ndryshimet duhet të jenë për të njëjtin atraksion dhe turne.
 • Ndryshimet duhet të jenë për biletat me të njëjtën vlerë.
 • Ndryshimi duhet të bëhet brenda intervalit kohor të përcaktuar nga operatori turistik. Kjo do të përmendet në politikën e tij të anulimit.
 • Zbritjet bëhen vetëm nëse janë të vlefshme edhe për atraksionin e zëvendësuar.

Përndryshe, na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me shumë kënaqësi. Kini parasysh se nëse tërheqja ose turneu anulohet ose riorganizohet, do t'ju lejohet automatikisht t’i ndërroni ato.

Nëse një atraksion anulohet, do të merrni një rimbursim të plotë ose do t'ju ofrohen bileta për një tjetër. Ne do të bëjmë më të mirën për t'ju informuar paraprakisht nëse ndodh ndonjë anulim. Kini parasysh se vendimi nëse do të ndërrohen ose jo biletat tuaja për një turne ose atraksion tjetër, mund të jetë në diskrecionin e operatorit turistik. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Nëse një turne ose atraksion shtyhet ose riorganizohet, do t'ju ofrohet alternativa për të transferuar biletat për datën e riorganizuar, do të jepet rimbursim për vlerën nominale të biletës ose do t'ju ofrohen bileta për një atraksion tjetër. Kini parasysh se vendimi nëse do të jepet apo jo një rimbursim ose ndërrim, mund të jetë në diskrecionin e operatorit turistik. Nëse jepet një rimbursim, karta e kreditit ose e debitit e përdorur për blerjen do të rimbursohet. Në këtë rast, nëse karta e kreditit ose e debitit nuk është më e vlefshme, ne rekomandojmë që të na kontaktoni.

Na kontaktoni

Keni ndonjë pyetje në lidhje me biletën tuaj?

Nëse nuk gjeni atë që po kërkoni në seksionin tonë të pyetjeve të shpeshta, na kontaktoni.