Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Pyetjet e shpeshta
373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Funksionalitet offline

  • Shkarkoni lejen tuaj të imbarkimit në mënyrë që ta shihni në aplikacionin Wizz Air edhe nëse nuk keni internet.
  • Vetëm App Store: ose për një akses edhe më të lehtë, thjesht shtojeni në portofolin tuaj digjital.
  • Përveç kësaj, nëse doni të shihni hapin e radhës në udhëtimin tuaj, mund të shihni kohën dhe itinerarin për fluturimin e radhës qoftë me internet, qoftë pa internet.
373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Ruaj-Skano-Ndaj

  • Ruani dokumentet tuaja në aplikacionin Wizz Air vetëm me disa klikime. Tani mund t'i mbani në një vend të vetëm dokumentet tuaja të rëndësishme të udhëtimit si pasagjer i parë kur fluturoni në mënyrë që t'i përdorni me lehtësi për check-in të mëvonshme.
  • Skanoni kartën tuaj të kreditit për rezervime më të shpejta! Ne nuk i ruajmë të dhënat e pagesave, por skanimi me lehtësi i kartësi suaj të kreditit me anë të aplikacionit mund të jetë diçka shumë praktike.
  • Ndani me të tjerët gjërat që keni zgjedhur! Nëse gjeni një ofertë të mirë, tregojuni edhe miqve tuaj. Ndajini ato në mesazhe ose në rrjete sociale.
373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Statusi i fluturimit

  • Tani në aplikacion disponohet një veçori e gjurmimit të fluturimit, i cili tregon informacionet e fluturimit në kohë reale.
373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Zbritje vetëm në aplikacion

  • Merrni ofertat më të mira me aplikacionin Wizz Air!
  • Mos harroni t'i mbani njoftimet të aktivizuara, kështu nuk do të humbisni asnjë ofertë fantastike.
373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

WIZZ Ride

  • Me WIZZ Ride, jo vetëm që mund të rezervoni fluturimet tuaja me anë të aplikacionit, por edhe taksinë tuaj nga aeroporti.
373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Rezervimet

Menaxhoni rezervimet tuaja teksa jeni në lëvizje, bëni ndryshme kurdo dhe kudo që doni!

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Udhëtim në minutën e fundit

Gjeni fluturimin tuaj të minutës ës fundit ose rezervojeni më përpara.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Check-out

Bëni check-out super të thjeshtë brenda 60 sekondash.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Kërkim dhe rezervim i thjeshtë

Çfarë i bën edhe më të mira çmimet e ulëta të fluturimeve? Një proces i thjeshtë kërkimi dhe rezervimi.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Koha

Bëni check-out të fluturimit tuaj të planifikuar dhe rishikoni rezervimet, së bashku me të gjitha informacionet e rëndësishme të fluturimit tuaj. Me kohën që përditësohet në aplikacionin e ri Wizz Air, është shumë argëtuese të ndiqni statusin dhe të udhëtoni.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Wizz Discount Club

A ju pëlqejnë fluturimet e lira? Zgjidhni Wizz Air. A ju pëlqejnë çmimet edhe më të ulëta? Anëtarësohuni në WIZZ Discount Club ndërsa bëni një rezervim në telefon, ose thjesht përdorni anëtarësimin tuaj ekzistues.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Shtoni shërbime

Doni të shtoni më shumë valixhe apo të ndryshoni ndenjësen që keni rezervuar? Mos u shqetësoni, nëpërmjet aplikacionit mund të shtoni shumë shërbime që kanë të bëjnë me udhëtimin.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Trajtim i profilit

Mund të regjistroheni, të modifikoni dhe të menaxhoni me lehtësi të dhënat e profilit tuaj.

373027911-wizz_facelift_app_promo_360x280_01_bg_pink

Gjuhët

arabisht, boshnjake, bullgarisht, holandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, hungarisht, italisht, lituanisht, maqedonisht, norvegjisht, polonisht, rumanisht, rusisht, serbisht, spanjisht, suedisht, ukrainisht