Informacioni dhe shërbimet

Ngrirja e tarifës së fluturimit

Fare Lock

NGRIRJA E BILETËS

Ngrirja e tarifës së fluturimit ju jep mundësinë të ruani një tarifë të përzgjedhur për një periudhë prej 48 orësh

Fare Lock 7 days before departure

7 DITË PËRPARA

E disponueshme për rezervimet e krijuara më shumë se shtatë ditë përpara datës së nisjes

 

unknwn-lock

NGRIRJA E TARIFËS SË FLUTURIMIT PA EMRA

Ju mund ta ngrini me lehtësi një tarifë fluturimi pa shtuar emrat e pasagjerëve.

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Shërbimi i Ngrirjes së tarifës së fluturimit është i disponueshëm në internet në wizzair.com dhe në aplikacionin për celular gjatë rezervimit dhe ju jep mundësinë të ruani një tarifë të përzgjedhur fluturimi për një periudhë prej 48 orësh për një tarifë.

Ju mund ta finalizoni rezervimin tuaj në internet në wizzair.com ose në aplikacionin për celular brenda 48 orësh nga ngrirja e tarifës së fluturimit, duke shtuar të gjithë emrat e pasagjerëve dhe duke paguar shumën e mbetur.

Ju mund të paguani për rezervimin tuaj me kartë krediti dhe/ose duke përdorur kreditin nga llogaria juaj e WIZZ.

 

Jo, shërbimi i Ngrirjes së tarifës së fluturimit nuk mund të përdoret së bashku me çmimet promocionale ose oferta speciale.

 

Po, tarifa e Ngrirjes së tarifës së fluturimit rimbursohet në rast se fluturimi juaj anulohet nga Wizz Air.

 

Nëse orari i fluturimit që zgjodhët dhe për të cilin siguruat tarifën e fluturimit ndryshon brenda periudhës së ruajtjes së ngrirjes së tarifës së fluturimit, ju mund të pranoni këtë ndryshim dhe mund të vazhdoni rezervimin me tarifën e siguruar të fluturimit, ose mund të kërkoni rimbursim të tarifës për Ngrirjen e tarifës së fluturimit në internet.

Ngrirja e tarifës së fluturimit është e disponueshme për rezervimet që kryhen më shumë se shtatë ditë përpara datës së nisjes. Nëse zgjidhni fluturim vajtje-ardhje, shërbimi është i disponueshëm për rezervime më shumë se shtatë ditë përpara datës së fluturimit të parë.