Informacioni dhe shërbimet

Rreth roaming-ut me internet celulari në eSIM

3-01

Instalim i thjeshtë

në pajisjet e mbështetura

 

2

Funksionon në mbi 160 vende të botës

dhe 5G në destinacione të caktuara.

4-01

Lidhje e sigurt e internetit të celularit

dhe 5G në destinacione të caktuara

1

Mbushni dhe përdorni përsëri 12 muaj

pas përdorimit të fundit.

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Numri i pajisjeve celulare që mbështesin eSIM po rritet me shpejtësi, kështu që është e vështirë të sigurohet një numër i saktë. Sidoqoftë, që nga viti 2021, një numër i madh pajisjesh celulare nga prodhuesit kryesorë si Apple, Samsung, Google dhe Microsoft mbështesin teknologjinë eSIM.

Ju mund ta rimbushni eSIM-in tuaj ekzistues me më shumë paketa, të cilat do të qëndrojnë në radhë derisa të udhëtoni në vendet për të cilat është e vlefshme paketa, duke ju lejuar të udhëtoni midis rajoneve pa ndërruar eSIM-in tuaj aktiv.

Mund të monitoroni statusin dhe përdorimin e eSIM-ve tuaja në llogarinë tuaj. Thjesht regjistrohuni me adresën e emailit të përdorur për të blerë dhe eSIM-të tuaja do të lidhen me llogarinë tuaj.

Mund të zgjidhni cilën kartë SIM të aktivizoni/çaktivizoni në cilësimet e internetit të celularit të pajisjes tuaj. Aktivizimi i Roaming-ut të internetit të celuarit në eSIM-in tuaj, por çaktivizimi i tij në kartën tuaj të zakonshme SIM, do të sigurojë që ai të përdorë eSIM-in kur udhëtoni. Sigurohuni gjithashtu që eSIM juaj të jetë caktuar si karta SIM e preferuar për internetin e celularit.

Ne ju rekomandojmë të aktivizoni eSIM-in tuaj gjatë udhëtimit, në këtë mënyrë mund të garantoni që paketa juaj e internetit të celularit nuk do të fillojë përpara se t'ju nevojitet.

Pavarësisht nëse dëshironi të keni shumë paketa në radhë për udhëtime më të gjata, ose keni nevojë për më shumë internet celulari, ne kemi një sërë paketash të disponueshme për të rimbushur një eSIM ekzistues.

Mund të aktivizoni njoftimet me SMS dhe email për përdorimin e internetit të celularit për eSIM në cilësimet e njoftimeve të llogarisë suaj. Kjo do t'ju informojë kur të keni përdorur 50%, 80% dhe 100% të internetit të paketës suaj aktuale.