Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Informacioni dhe shërbimet

ANALYSTS

Neil Glynn

AIR Control Tower

Yi Zhong

AlphaValue
y.zhong@alphavalue.eu
0033 (0)1 706 110 71

Muneeba Kayani

Bank of America Global Research
muneeba.kayani@bofa.com
0044 (0)20 7996 5208

Andrew Lobbenberg

Barclays
andrew.lobbenberg@barclays.com
0044 203 555 0639

Alex Irving

Bernstein
alexander.irving@bernstein.com
00442 071 700 539

Conroy Gaynor

Bloomberg Intelligence, EMEA

Sathish Sivakumar

Citi
sathish.babu.sivakumar@citi.com
0044 207 986 1926

Gábor Bukta

Concorde
G.Bukta@con.hu
0036 148 922 72

Stephen Furlong

Davy
stephen.furlong@davy.ie
00353 1614 8924.

Jaime Rowbotham

Deutsche Bank
jaime.rowbotham@db.com
0044 020 754 726 90

James Hollins

Exane BNP Paribas
james.hollins@exanebnpparibas.com
0044 203 430 843 8

Mark Simpson

Goodbody
Mark.A.Simpson@Goodbody.ie
00353 (0)16 410 478

Achal Kumar

HSBC
achalkumar@hsbc.co.in
+91 80 4555 2751

Harry Gowers

JP Morgan
Harry.gowers@jpmorgan.com
0044 207 134 752 2

Conor Dwyer

Morgan Stanley | Research
Conor.Dwyer@morganstanley.com
00442 074 251 381

Olfa Taamallah

ODDO BHF
olfa.taamallah@oddo-bhf.com
0033 (0)1 449 456 34

Alexander Paterson

Peel Hunt

Jakub Bronicki

PKO Bank Polski
jakub.bronicki@pkobp.pl
0048 225 215 661

James Goodall

Redburn
James.goodall@redburn.com
0044 (0)2 070 002 034

Tomasz Krukowski

Santander

Jarrod Castle

UBS
jarrod.castle@ubs.com
0044 (0)2 075 688 883

Jakub Caithaml

Wood & Company
jakub.caithaml@wood.cz
00420 222 096 481