Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Informacioni dhe shërbimet

Shërbime në bord dhe revista

Wizz Air Caffe and boutique_300x300

WIZZ AIR

MENYJA
Një përzgjedhje e gjerë pijesh, sandviçësh dhe ushqimesh të çastit

Shkoni te faqet e menysë

WIZZ Magazine_300x300

WIZZ AIR

REVISTË
Mësoni më shumë rreth botës së WIZZ dhe destinacionin tuaj të udhëtimit të radhës

Shkoni te revista e avionit

Wizz Air Caffe and boutique_300x300

WIZZ AIR ABU DHABI

MENYJA
Një përzgjedhje e gjerë pijesh, sandviçësh dhe ushqimesh të çastit

Shkoni te faqet e menysë

WIZZ Magazine_300x300

WIZZ AIR ABU DHABI

REVISTË
Mësoni më shumë rreth botës së WIZZ dhe destinacionin tuaj të udhëtimit të radhës

Shkoni te revista e avionit

Accordions

Ne pranojmë pagesa me para në dorë në monedha të ndryshme.            

  • Euro
  • Sterlina angleze (vetëm kartëmonedha)
  • Forinta hungareze në fluturimet hungareze
  • Zloti në fluturimet polake

Të gjitha çmimet citohen në euro si monedhën bazë. Çmimet në sterlina, forinta dhe zloti janë çmime të referuara që ndryshojnë sipas kursit të këmbimit.

Kusuri do të jepet në euro përveçse kur disponohet monedha vendase. 

Ne pranojmë kartat e mëposhtme të kreditit

  • Visa
  • MasterCard

Ju lutemi sigurohuni që të merrni faturë për çdo blerje

Pasagjerët e kanë të ndaluar të konsumojnë pije alkoolike që nuk janë blerë nga WIZZ Café në bord.

Për shkak të hapësirës së kufizuar në bord, zgjedhja juaj mund të mos jetë gjithmonë e disponueshme.

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Shërbimet e WIZZ Café and WIZZ Boutique fillojnë pak minuta pas nisjes. Gjatë shërbimit do t’ju ofrohet një gamë e gjerë produktesh që variojnë nga pijet e nxehta deri te dhuratat dhe aksesorët. Nëse dëshironi të shikoni të gjithë gamën që ofrojmë nga WIZZ Café and WIZZ Boutique, ju lutemi klikoni këtu.

Po, mund të paguani me kartë. Kini parasysh sakaq kushtet e mëposhtme të pagesës:

  • Mund të paguani vetëm me karta VISA ose MasterCard, si krediti, ashtu edhe debiti.
  • Vlera maksimale për transaksion është 150 euro.
  • Shuma maksimale e kombinuar që mund të paguhet nga një klient që përdor një a më shumë karta krediti është 150 euro.
  • Vlera minimale për transaksion është 2 euro.