Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Informacioni dhe shërbimet

Overview

icon_CEE
#1
IN CEE
airplane_AIRCRAFT
177
AIRCRAFT

with an average age of 4.6 years

Family Bundle
12.4m
passengers Q3 F23
self connection search icon
930+
routes
Airport Checkin icon
194
airports
in 54 countries
Air Host
7,100+
aviation professionals

Notice of Q3 F23 Results Date 26 January 2023

Wizz Air Holdings Plc ("Wizz Air"), Europe's fastest-growing and one of the most sustainable low-cost airlines, announces it will release unaudited results for the three months ended 31 December 2022 on Thursday, 26 January 2023 at 07.00am GMT (08.00am CET).


Wizz Air management will host a live presentation for analysts and institutional investors at 09.00am GMT (10.00am CET) at FTI Consulting, 200 Aldersgate Street, London EC1A 4HD, on Thursday, 26 January 2023. Those who are unable to attend will have the opportunity to participate in the live event via conference call or webcast.


Participants can sign-up and access the dial in detail for the conference call here: https://register.vevent.com/register/BI4f503e65a7cc434d91e2e110b0533a7f


The Group's F23 Third Quarter Results webcast will be available on the Wizz Air website on 26 January 2023.

Webcast

Q3 F23 Results 26 janar, 2023

12.4 million passengers

1.4 EUR billion total cash

4,149,850 passengers

See all traffic data

86.0% Load factor

See all traffic data