Informacioni dhe shërbimet

Na kontaktoni

Accordions

 • Mënyra më e lehtë dhe më e lirë për të ndryshuar rezervimin tuaj është duke e bërë atë në internet në Llogarinë tuaj WIZZ. Ju mund të modifikoni ose anuloni fluturimin tuaj, të ndryshoni emrin, të ndryshoni llojin e pasagjerit (i rritur ose fëmijë), të ndryshoni datën e lindjes, të kërkoni ndihmë të veçantë, të shtoni shërbime shtesë deri në 3 orë përpara nisjes së planifikuar. Ju lutemi klikoni te “Detajet” nën rezervimin përkatës dhe zgjidhni “Bëj ndryshime” pas.
 • Nëse nuk mund ta gjeni rezervimin tuaj te Llogaria, është e mundur që ju të keni qenë identifikuar dhe të keni rezervuar fluturimet me një profil tjetër. Ju lutemi provoni të kërkoni rezervimin tuaj me kodin e konfirmimit (kodi 6-shifror). Ju lutemi klikoni te Check-i dhe rezervimet në krye të faqes.
 • Ju lutemi vini re se mund të aplikohen tarifa shtesë nëse u kërkoni agjentëve tanë të Call Center të bëjnë për ju ndryshimet e rezervimit që ofrohen në internet.
 • Nëse keni bërë një rezervim nëpërmjet një agjencie udhëtimi ose një faqe interneti të palëve të treta, ju lutemi kontaktoni ata drejtpërdrejt. Më shumë informacion këtu.
 • Nëse fluturimi juaj është ndryshuar ose anuluar nga Wizz Air, ju mund të:
  1. Kontrolloni emailin e vonesës/anulimit të dërguar nga ne më parë për të parë opsionet tuaja të disponueshme. Ju lutemi vini re se emaili do të dërgohet në adresën e emailit të përdorur për krijimin e rezervimit.
  2. Hyni në llogarinë tuaj WIZZ që keni përdorur për krijimin e rezervimit dhe shikoni opsionet e disponueshme pasi të keni klikuar në rezervimin përkatës.
  3. Kontrolloni faqen Vonesat dhe anulimet për të parë opsionet përgjithësisht të disponueshme.
 • Nëse keni bërë një rezervim nëpërmjet një agjencie udhëtimi ose një faqe interneti të palëve të treta, ju lutemi kontaktoni ata drejtpërdrejt për të menaxhuar ndryshimet në rezervimin tuaj. Më shumë informacion këtu.
 • Ju lutemi vini re se Call Center ose agjentët e Live chat nuk mund të këshillojnë për statusin e një rimbursimi që po kryhet (nëse e keni kërkuar atë nëpërmjet llogarisë suaj WIZZ ose nëpërmjet agjentit të Shërbimit të Klientit).
 • Nëse keni kërkuar një rimbursim dhe paratë ende nuk kanë ardhur në llogarinë tuaj pas 10 ditësh, ju mund të:
  1. Sigurohuni që rezervimi juaj nuk është bërë nëpërmjet një agjencie udhëtimi ose një faqe interneti të palëve të treta. Nëse rezervimi nuk është bërë drejtpërdrejt me Wizz Air, atëherë fondet mund të mbërrijnë në llogarinë bankare të agjencisë së udhëtimit. Ju lutemi kontaktoni direkt me agjencinë tuaj të udhëtimit për të kërkuar informacion dhe paratë tuaja. Më shumë informacion këtu.
  2. Kontrolloni nëse shuma e rimbursuar është ngarkuar në llogarinë tuaj në formën e krediteve të WIZZ.
  3. Konsultohuni me bankën tuaj në rast se shuma e rimbursuar bllokohet ose revokohet.
 • Për probleme me rimbursimet vullnetare ose rimbursimet për shkak të anulimeve/ndryshimeve të fluturimeve nga Wizz Air, ju lutemi përdorni asistenten virtuale Amelia (shkruani “Rimbursimi”) ose kontrolloni faqen Rimbursimi.
 • Për rimbursimet e shërbimeve të palëve të treta, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt ofruesin e shërbimit (p.sh., hotelet, makinat me qira, parkimi në aeroport). Ju lutemi shikoni më shumë informacion dhe detaje kontakti në faqen Shërbimet e partnerëve.
 • Ju lutemi përdorni asistenten tonë virtuale Amelia për të marrë këshilla në lidhje me çështjen tuaj specifike të pagesës. Shkruani “Pagesa”, zgjidhni butonin “Ndihma me pagesat” dhe ndiqni hapat e përshkruar aty.
 • Nëse dëshironi të dini statusin e kërkesës suaj, ju lutemi kontrollojeni në seksionin Llogaria Wizz dhe Kërkesat.
 • Ekipi ynë po bën maksimumin për të përpunuar të gjitha kërkesat sa më shpejt të jetë e mundur. Megjithatë, nëse kanë kaluar më shumë se 30 ditë nga emaili juaj i fundit, ne ju këshillojmë të kontrolloni dosjen e postës së padëshiruar të kutisë tuaj postare ose të përgjigjeni duke përdorur temën fillestare të emailit me Ekipin tonë të Marrëdhënieve me Klientin për të ndihmuar ekipin tonë për të identifikuar më shpejt kërkesën tuaj të hapur tashmë.
 • Gjatë sezoneve të pikut, ne kemi një numër të shtuar kërkesash hyrëse, kështu që mund të kërkojë më shumë kohë se zakonisht që të përgjigjemi. Faleminderit për durimin tuaj!
 • Nëse rezervimi nuk është bërë drejtpërdrejt me Wizz Air, ju lutemi kontaktoni agjencinë e udhëtimit ose një faqe interneti të palës së tretë që zotëron rezervimin. Ju keni dy opsione:
  1. Kërkojini agjencisë së udhëtimit që të hyjë në llogarinë me të cilën është bërë rezervimi dhe të modifikojë, të rirezerojë ose të rimbursojë fluturimin tuaj në emrin tuaj.
  2. Kontaktoni me agjencinë e udhëtimit dhe kërkoni të dhënat e mëposhtme:
 • Kodi i konfirmimit (kodi 6-shifror)
 • Adresa e emailit (mund të jetë e ndryshme nga ajo që keni përdorur në faqen e internetit të palëve të treta)
 • Telefoni (mund të jetë i ndryshëm nga ai që keni përdorur në faqen e internetit të palëve të treta)
 • Katër shifrat e fundit dhe data e skadencës së kartës së përdorur për pagesë mund të jenë të ndryshme nga ajo që keni përdorur në faqen e internetit të palëve të treta
 • Pas kësaj ju mund të na kontaktoni dhe të modifikoni, rezervoni ose rimbursoni rezervimin tuaj.
 • Fatkeqësisht, pa këto të dhëna, ne nuk mund të vërtetojmë zotëruesin e rezervimit dhe të modifikojmë/ri rezervojmë rezervimet e bëra nëpërmjet palëve të treta.
amelia_chatbot

Takohuni me asistenten tonë virtuale, Amelian, e cila është e lumtur t'ju japë informacion 24/7 për rezervimin, statusin e fluturimit, bagazhet dhe shërbimet WIZZ. Provojeni njëherë!

Pyetjet dhe komentet tuaja do ta ndihmojnë asistenten tonë të mësojë dhe të përmirësohet vazhdimisht në mënyrë që t'ju ofrojë një shërbim edhe më të mirë herës tjetër.

Thjesht klikoni butonin në cepin e poshtëm të djathtë të faqes për të filluar një bisedë. Të bisedosh me Amelian është mënyra më e shpejtë për të marrë të gjitha informacionet që ju duhen për udhëtimet tuaja.

Koha e mundshme më e gjatë e pritjes për telefonatat, bisedat dhe kërkesat

Gjatë sezonit të pikut, koha e përgjigjes për telefonatat, bisedat dhe kërkesat mund të jetë më e gjatë se zakonisht. Për të marrë mbështetje më shpejt këshillojmë të përdorni opsionet e vetë-shërbimit të disponueshme në Llogarinë WIZZ në uebsajt ose në Aplikacionin e WIZZ.

Ne ju inkurajojmë të konsultoheni me informacionin në këtë faqe, në Faqen e pyetjeve të shpeshta, ose me asistenten tonë virtuale Amelia për të marrë një këshillë dhe udhëzime se si të zgjidhni kërkesën tuaj specifike. Ju lutemi vini re se agjentët e Live Chat dhe Call Center nuk janë në gjendje të këshillojnë për temat e mëposhtme.

Doni të kurseni kohë? Nëse kërkesa juaj ka karakter të përgjithshëm, mund t'i gjeni përgjigjet te pyetjet tona të shpeshta – klikoni këtu dhe hidhini një sy!

Nëse nuk e gjeni përgjigjen për pyetjen tuaj ose nëse keni një kërkesë të posaçme, mënyra më e shpejtë për ta zgjidhur është të telefononi në qendrën telefonike të Wizz Air.

Prenotimet dhe blerjet

Mund të kryeni prenotime të reja përmes qendrës telefonike të Wizz Air.

Kini parasysh se nëse kontaktoni me qendrën telefonike për të kryer një transaksion që ofrohet edhe nga interneti (blerje bilete apo e cilitdo shërbimi shtesë, ose kryerje ndryshimi në prenotimin tuaj) për çdo telefonatë do të ketë një tarifë shtesë transaksioni të qendrës telefonike. Kjo tarifë transaksioni e qendrës telefonike nuk është e rimbursueshme.

Në shtete të caktuara mund ta kontaktoni qendrën telefonike vetëm përmes numrave me tarifë premium specifike për shtetin nga i cili po telefononi.

Zgjidhni vendin tuaj:

Mund të na kontaktoni në mënyra të ndryshme, në varësi të subjektit të kërkesës suaj.

 • Armenia

  0036 212 111 802

  Tarifa për minutë International
 • Austri

  0900 400 610

  Tarifa për minutë 1.35 EUR/min

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen Na kontaktoni.

 • Azerbajxhan

  0036 212 111 803

  Tarifa për minutë International
 • Belgjikë

  090 355 505

  Tarifa për minutë 1.50 EUR/min
 • Bosnjë - BH Telekom

  094 250 436

  Tarifa për minutë 1.615 BAM/min
 • Bosnjë - HT Mostar

  094 841 221

  Tarifa për minutë 1.23 BAM/min
 • Bosnjë - RS Telecom

  094 573 600

  Tarifa për minutë 1.211 BAM/min
 • Bullgari

  0900 630 14

  Tarifa për minutë 1.20 BGN/min
 • Danimarkë

  78 791 020

 • Egjipt

  0036 212 111 301

  Tarifa për minutë International
 • Emiratet e Bashkuara Arabe

  02 235 1351

  Tarifa për minutë Local rate applies
 • Estoni

  0036 212 111 804

  Tarifa për minutë International
 • Finlandë

  060 004 225

  Tarifa për minutë 1.52 EUR/min
 • Francë

  0 899 860 729

  Tarifa për minutë 0.80 EUR/min
 • Gjeorgji

  0036 212 111 805

  Tarifa për minutë International
 • Gjermani - Gjermania ju thërret

  0900 1000 2591

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1.99 EUR/min ; Mobile: 2.99 EUR/min.

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen Na kontaktoni.

 • Gjermani - Telefonata angleze

  0900 1000 2592

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1.99 EUR/min ; Mobile: 2.99 EUR/min.

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen Na kontaktoni.

 • Gjermani - Telefonata hungareze

  0900 1000 2595

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1.99 EUR/min ; Mobile: 2.99 EUR/min.

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen Na kontaktoni.

 • Gjermani - Telefonata polake

  0900 1000 2593

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1.99 EUR/min ; Mobile: 2.99 EUR/min.

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen Na kontaktoni.

 • Gjermani - Telefonata rumune

  0900 1000 2594

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1.99 EUR/min ; Mobile: 2.99 EUR/min.

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen Na kontaktoni.

 • Greqi

  9 011 400 693

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1,56 EUR/min ; Mobile: 1,58 EUR/min
 • Holandë

  0900 3637385

  Tarifa për minutë 1.00 EUR/min*
 • Hungari

  06 90 900 555

  Tarifa për minutë 250 HUF/min
 • Islandë

  0036 212 111 806

  Tarifa për minutë International
 • Itali

  895 8954416

  Tarifa për minutë Fixed Network: 0.12/call + 1.22 EUR/min
 • Izrael

  1 901 727 200

  Tarifa për minutë 4 ILS/min
 • Kazakistan

  0036 212 111 807

  Tarifa për minutë International
 • Kosova

  0036 212 111 808

  Tarifa për minutë International
 • Kroaci

  060 601 014

  Tarifa për minutë Fixed Network: 6.99 HRK/min ; Mobile: 8.41 HRK/min
 • Letoni

  90 200 955

  Tarifa për minutë 1.29 EUR/min*

  *Plus “Tarifa e aksesit” të kompanisë suaj.

 • Lituani

  890 094 000***

  Tarifa për minutë 1.45 EUR/min

  ***LITUANI: Vini re se numri është i aksesueshëm vetëm nga linjat fikse dhe telefonata me parapagesë

 • Mali i Zi

  0036 212 111 811

  Tarifa për minutë International
 • Maltë

  0036 212 111 809

  Tarifa për minutë International
 • Maqedonia e Veriut

  059 050 224

  Tarifa për minutë 53.10 MKD/min *
 • Marok

  0036 212 111 812

  Tarifa për minutë International
 • Mbretëria e Bashkuar

  0905 707 0000

  Tarifa për minutë 1.45 GBP/min ; Plus your phone company’s ‘Access Charge’.

  If your query is related to an existing booking or your flight has been disrupted or you were denied boarding, please contact us via the Wizz Air Call Centre Existing bookings' local rate number (0330 977 0444) available in the Contact Us Page.

 • Moldavi

  0036 212 111 810

  Tarifa për minutë International
 • Norvegji

  820 77315

  Tarifa për minutë 14.00 NOK/min + 0.59 NOK/call
 • Poloni

  +48 703 703 803

  Tarifa për minutë 4.92 PLN/min *

  Nëse pyetja juaj lidhet me një rezervim ekzistues, ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrit të Call Center-it me tarifim lokal (+48 32 213 29 16) të Wizz Air për rezervimet ekzistuese që gjendet në faqen "Na kontaktoni".

 • Portugali

  707 500 209

  Tarifa për minutë Fixed Network: 0.11 EUR/min; Mobile: 0.16 EUR/min
 • Qipro

  90 019 009

  Tarifa për minutë Fixed Network: 1.523 EUR/min ; Mobile: 1.607 EUR/min
 • Republika Çeke

  900 140 809

  Tarifa për minutë 14 CZK/min
 • Rumani

  0 900 310 020

  Tarifa për minutë 1.19 EUR/min
 • Rusi

  (809) 505 55 05

  Tarifa për minutë 70.8 RUB/min
 • Serbi

  0 900 232 321

  Tarifa për minutë 60 RSD/min *
 • Shqipëri

  0900 555 3555

  Tarifa për minutë ALL 96.00 per minute
 • Sllovaki

  0 900 505 400

  Tarifa për minutë 1.20 EUR/min * , Mobile: 1.00 EUR/min
 • Slloveni

  090 100 206

  Tarifa për minutë 1.29 EUR/min
 • Spanjë

  807 403 169

  Tarifa për minutë 1.21 EUR/min; Mobile: 1.57 EUR/min
 • Spanjë - telefonuesit nga Katalonia

  +34937370069

 • Suedi

  09 001 112 035

  Tarifa për minutë 15.00 SEK/min *
 • Turqi

  08 503 901 948

  Tarifa për minutë Local rate applies
 • Ukrainë

  090 090 99 09

  Tarifa për minutë 37.5 UAH/min
 • Zvicër

  090 055 56 26

  Tarifa për minutë 1.50 CHF/min

Kostot

 • Telefonatat nga rrjetet celulare mund të tarifohen me tarifa më të larta
 • Aksesi në numrat me tarifë premium mund të bllokohet nga linja të caktuara dhe nuk mund të telefonohen nga jashtë vendit
 • [callcenter-transaction location=CallCentre] Tarifa e transaksionit e qendrës telefonike tarifohet për çdo transaksion për kërkesat që ofrohen nga interneti

Pasagjerët që na kontaktojnë rreth shërbimeve të asistencës së posaçme ose ata të cilëve u janë ndërprerë fluturimet, nuk tarifohen me tarifën e transaksionit të qendrës telefonike.


Oraret e punës së qendrave telefonike

Të gjitha oraret e qendrave telefonike janë sipas brezit orar të shtetit përkatës, p.sh.: Qendra telefonike në hungarisht 09:00 - 18:00, orari i punës do të jetë sipas brezit aktual orar të Hungarisë.

Anglisht

e hënë

00:00-24:00

e martë

00:00-24:00

e mërkurë

00:00-24:00

e enjte

00:00-24:00

e premte

00:00-24:00

e shtunë

00:00-24:00

e diel

00:00-24:00

Hungarisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

09:00-18:00

e diel

09:00-18:00

Bullgarisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Frëngjisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Gjermanisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Italisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Polonisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Rumanisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Rusisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Spanjisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Ukrainisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Arabisht

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

MBYLLUR

e diel

MBYLLUR

Sporteli i grupit

e hënë

09:00-18:00

e martë

09:00-18:00

e mërkurë

09:00-18:00

e enjte

09:00-18:00

e premte

09:00-18:00

e shtunë

09:00-17:00

e diel

09:00-17:00


Ofrohet një qendër telefonike e asistencës së posaçme me numra me tarifë lokale vetëm për kërkesa për shërbimet e asistencës së posaçme.

Ju lutemi vini re se pyetjet e përgjithshme rreth rezervimeve nuk do të marrin përgjigje në këtë linjë.

Për të gjitha pyetjet në lidhje me rezervimet në grup, kontaktoni me Sportelin e Grupeve.

Orari i hapjes: E hënë - e premte 10:00 - 18:00, Ora e Evropës Qendrore

Sporteli i grupit mund të kontaktohet përmes qendrës telefonike të Wizz - shtypni 0 për t’u lidhur me sportelin e grupit.

Nëse kërkesa juaj ka të bëjë me një prenotim ekzistues mund të kontaktoni me qendrën telefonike të Wizz Air kundrejt tarifave kombëtare kur telefononi nga shtetet e mëposhtme. Për tarifat e sakta konsultohuni me ofruesin e shërbimit të telefonit.

SHTETINUMRI LOKAL
Mbretëri e Bashkuar+443309770444
Hungari+3617555240
Gjermani+498001806542
Holandë+31202625762
Norvegji+4721405663
Spanjë+34900645666
Spanjë - thirrësit nga Katalonia+34937370069
Austri+43720775467
Francë+33426837304
Itali+3616777521
Poloni+48322132916
Ukrainë+380893202533

Këta numra u përgjigjen vetëm kërkesave në lidhje me prenotimet ekzistuese. Duhet të keni gati numrin e konfirmimit, të dhënat e pasagjerit, itinerarin dhe datën e fluturimit tuaj! Ky numër u përgjigjet vetëm kërkesave në lidhje me rezervime ekzistuese.

Pyetjet nga shtypi trajtohen sipas vendit. Ju lutemi zgjidhni adresën përkatëse të emailit në varësi të subjektit dhe gjuhës së pyetjes!


Kërkesa për mediat financiare


Wizz Air Holdings Plc
Laurus Offices | Kőér street 2/A | Building B | H-1103 | Budapest, Hungary

Tamara Vallois
Email: communications@wizzair.com

Për të reklamuar në revistën e avionit të WIZZ:

Për të reklamuar në kartat e imbarkimit të WIZZ:


Nëse keni ndonjë vështirësi teknike në lidhje me numrat me tarifa premium, kontaktoni me operatorin e rrjetit.

Vini re se këto të dhëna kontakti janë vetëm për qëllimin e raportimit të problemeve teknike në telefonat me tarifa premium! Nëse nuk mund t'i hapni numrat me tarifa premium në telefonin tuaj, kontaktoni me operatorin tuaj përkatës të shërbimit telefonik.


Comnica Kft.

Adresa: Budapest, Mohai út 38, 1119

Linja e raportimit të problemeve teknike: +443300270091


Ne mund t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja vetëm në lidhje me çështjet teknike.

Çështjet në lidhje me linjën ajrore, si p.sh. kërkesat për rezervim, kërkesat rreth shërbimit të klientit apo ankesat, nuk administrohen nga Comnica Kft.

Nëse kërkoni informacion për koronavirusin klikoni këtu.

Nëse keni ankesa, dorëzoni një formular ankese!

Mund të duhen deri në 30 ditë për t’iu përgjigjur kërkesës suaj, prandaj në raste urgjente, rekomandojmë të kontaktoni me qendrën telefonike të Wizz.

Nëse nuk jeni i kënaqur me procesin e trajtimit ose me rezultatin e ankesës, mund të dorëzoni kërkesën tuaj në platformën e shërbimit të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve nga interneti (ODR).

Për më shumë informacion, kontrolloni http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Përcaktoni adresën e emailit odr@wizzair.comkur plotësoni të dhënat e tregtuesit në platformën ODR. Kini parasysh se kjo adresë emaili përdoret vetëm për ankesat e dorëzuara në platformën e lartpërmendur ODR. Nëse merren ankesa apo emaile të natyrave të tjera, ato nuk do të administrohen.

Ose ndryshe, mund t’ia referoni ankesën tuaj AviationADR.

Ankesën duhet t’ua referoni brenda 12 muajve pas përgjigjes sonë përfundimtare. Të dhënat e tyre janë si më poshtë:

Faqja e internetit: www.cdrl.org.uk

Email: Aviation@cdrl.org.uk

Tel: 44 (0) 203 540 8063

Wizz Air ofron fluturime të brendshme dhe ndërkombëtare charter. Ky shërbim ofron fleksibilitetin më të lartë për organizatat që kërkojnë të transportojnë grupet prej deri në 239 pasagjerësh, me qetësinë se mund të zgjedhin shërbimin, itinerarin dhe orarin që u përshtatet më së mirë nevojave të tyre. Qoftë nëse transportojnë punonjës për takime biznesi, fluturime ekipesh sportive mes turneve apo kthim të turistëve të bllokuar drejt vendeve të tyre të origjinës, shërbimi charter ju ofron një zgjidhje komode dhe të personalizuar për çfarëdo grupi të madh.

Për kërkesat me avion charter, na shkruani te special.flights@wizzair.com. Ju kërkojmë me mirësjellje të na shkruani vetëm në anglisht.

Ne e çmojmë faktin që e përdorni platformën tonë vetëm për kërkesa avionësh plotësisht charter dhe jo për kërkesa individuale apo informacion të përgjithshëm.

Ky formular interneti përdoret për të gjitha kërkesat për vonesa fluturimi, anulim dhe lloje të tjera kërkesash të paraqitura nga kompanitë e menaxhimit të kërkesave, avokatët apo firmat e avokatisë, për llogari të pasagjerëve, apo kërkesat e caktuara atyre nga pasagjerët.

Kjo kërkesë e re është krijuar për të mundësuar një proces më efikas të dorëzimit dhe administrimit të kërkesave për rastet e lartpërmendura.

Nëse keni ankesa, dorëzoni një formular ankese!