Informacioni dhe shërbimet

Shërbime komoditeti në aeroport

convenience_options_security_fast_track

KORSIA E SHPEJTË E KONTROLLIT TË SIGURISË

Me Korsinë e shpejtë të kontrollit të sigurisë ju kaloni përmes kontrollit të sigurisë shumë shpejt, edhe gjatë orareve të pikut.

 

convenience_options_exclusive_lounge

EXCLUSIVE LOUNGE

Shijoni ushqim komplementar, pije, akses në Wi-Fi dhe shërbime të tjera premium