Informacioni dhe shërbimet

WIZZ Priority

WP Check-in desk

CHECKIN PRIORITAR

E re

sporteli i dedikuar i checkin-it për të lënë bagazhet tuaja më shpejt

priority-boarding-lacb

IMBARKIMI PRIORITAR

imbarkoni mes të parëve

backpack

BAGAZH DORE

(nën ndenjëse)

40x30x20 cm

p.sh.: çantë grash, çantë shpine, çantë laptopi

 

Cabin Baggage New

VALIXHE ME RROTA

MAKS 10 KG

 

55x40x23

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Jo, tarifa për WIZZ Priority Boarding nuk është e rimbursueshme.