Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

**Fluturime më 1 nëntor 2018 e përpara: Çmimi për një drejtim udhëtimi përfshin taksat, tarifat e administrimit dhe tarifa të tjera që nuk janë opsionale, si dhe një bagazh dore (maks. 42x32x25 cm). Valixhes me rrota dhe çdo cope bagazhi të regjistruar mund t'u caktohen tarifa shtesë. Çmimi vlen vetëm për rezervimet e kryera në wizzair.com dhe në aplikacionin për celular të WIZZ. Numri i ndenjëseve me çmimin e treguar është i kufizuar.

Jeni në lëvizje?

Rezervimi i një bilete ekonomike me Wizz Air nuk ka qenë asnjëherë kaq i lehtë me aplikacionin tonë për celular FALAS.

   

Asnjëherë mos humbni një ofertë të mirë

Abonohuni në buletinin tonë informativ dhe bëhuni ndër të parët që informohen me itineraret e reja dhe ofertat speciale.
Abonohuni