Informacioni dhe shërbimet

WIZZ Shop&Fly

WIZZ-SHOP-and-FLY-hero-image

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

WIZZ ka bashkëpunuar me partnerin e teknologjisë me pakicë, fitues të çmimeve, InterLnkd, për t'i ndërtuar mysafirët tanë kurime të personalizuara, relevante dhe inteligjente për të përshtatur rezervimet e bëra. Kurimet përfshijnë produktet e modës, bukurisë dhe shitjes me pakicë dhe u dërgohen mysafirëve tanë përpara datës së nisjes. Email-et e kurimit veprojnë si një dritare drejt WIZZ Shop&Fly ku mund të kërkoni produkte të modës, bukurisë dhe shitjes me pakicë nga mbi 20,000 marka.