WIZZ DISCOUNT CLUB

Bashkohuni tani dhe kënaquni më shumë teksa udhëtoni.

Anëtarësimet

Shikoni ofertat tona prë anëtarësime dhe shihni se me cilat mund të kurseni më shumë!

Pa pagesë

Duke u bashkuar ju përfitoni kuponët dhe skonktot e mëposhtme

 • Kuponë të veçantë në bord

 • Promocionet e WIZZ Café & Boutique

 • Zbritje €10.00 në tarifat e fluturimeve nga €19.99 * (nuk përfshihet)

 • Zbritje €5.00 për bagazhet me check-in të blera online ** (nuk përfshihet)

 • për ju dhe 1 shoqërues (nuk përfshihet)

EUR/vit

Duke u bashkuar ju përfitoni kuponët dhe skonktot e mëposhtme

 • Kuponë të veçantë në bord

 • Promocionet e WIZZ Café & Boutique

 • Minimumi 10,00 € skonto për tarifat e fluturimeve nga 19,99 € *

 • Skonto 5,00 € për bagazhet e regjistruara të blera nga interneti **

 • për ju dhe 1 shoqërues

EUR/vit

Duke u bashkuar ju përfitoni kuponët dhe skonktot e mëposhtme

 • Kuponë të veçantë në bord

 • Promocionet e WIZZ Café & Boutique

 • Minimumi 10,00 € skonto për tarifat e fluturimeve nga 19,99 € *

 • Skonto 5,00 € për bagazhet e regjistruara të blera nga interneti **

 • për ju dhe deri në 5 shoqërues

wdc-italy

A jetoni në Itali dhe fluturoni shumë brenda vendit?

Zbuloni më shumë rreth Italy Discount Club për udhëtarët vendas italianë.

Informacion

Anëtari i WIZZ Discount Club duhet të përfshihet në të njëjtin rezervim me shoqëruesin në mënyrë që ky i fundit të përfitojë gjithashtu nga dobitë e anëtarësimit.

Llogarisni kursimet!

Llogaritësi do t'ju tregojë menjëherë se sa mund të kurseni në fluturime, tarifa për bagazhet dhe shërbime të tjera.

Sa herë planifikoni të udhëtoni në 12 muajt e ardhshëm?

2

Sa prej jush do të udhëtoni së bashku (duke përfshirë edhe juve)?

Unë udhëtoj vetëm
2 persona
3 persona
4 persona
5 persona
6 persona

Udhëtoni zakonisht me bagazhe të regjistruara?

Po, me bagazh të regjistruar*
Jo, pa të

*zbatohet gjithashtu për bagazhet e regjistruara të përfshira në paketat WIZZ Go dhe WIZZ Plus.

Detajet më të rëndësishme lidhur me anëtarësimin në WDC.

 • Shikoni faqen tonë të internetit për ofertat më të fundit. Regjistrohuni për buletinin informativ të WIZZ dhe bëhuni pjesë e WIZZ Discount Club për të përfituar sa më shumë nga ofertat dhe promocionet.
 • Gjatë rezervimit të fluturimit tuaj në një valutë tjetër, shumat që kurseni mund të luhaten sipas luhatjeve të kurseve të këmbimit.
 • Biletat dhe tarifat e internetit për bagazhet në WIZZ Discount Club vlejnë për pasagjerët shoqërues vetëm kur anëtari i Wizz Discount Club është dhe vetë pasagjer në të njëjtin rezervim.
 • Zbritjet në biletat dhe tarifat e bagazheve nuk mund të bëhen për rezervime të kryera përpara se të blihet anëtarësimi.
 • Anëtarësimi Standard/Group dhe Italy Wizz Discount Club është i vlefshëm për 12 (dymbëdhjetë) muaj kalendarikë duke filluar nga dita e blerjes së anëtarësimit tuaj. Wizz Discount Club është me abonim vjetor. Vini re se tarifa e abonimit nuk rimbursohet në rast mbylljeje të abonimit.
 • Si një anëtar i Wizz Discount Club Light, ju mund të kaloni në Wizz Discount Club Standard ose anëtarësimin në grup në çfarëdo kohe dhe të ruani të gjitha përfitimet që ju ofron anëtarësimi në Wizz Discount Club Light. Thjesht zgjidhni fluturimet tuaja për rezervimin tuaj, zgjidhni çmimin e biletës së Wizz Discount Club dhe klikoni butonin "Bashkohu në klub". Hyni në llogarinë tuaj ose plotësoni detajet e kontaktit dhe përfundoni rezervimin duke kryer pagesën.
 • Sigurohuni që të identifikoheni në profil me adresën e emailit dhe fjalëkalimin tuaj për të përfituar nga uljet e WDC në rezervimet e ardhshme.
 • Gjatë vlefshmërisë së anëtarësimit tuaj Standard mund të kaloni te anëtarësimi Group në çfarëdo kohe duke paguar diferencën e tarifave të anëtarësimit.
  Megjithatë, ndryshimi i anëtarësimit nuk jua zgjat afatin e anëtarësimit.
 • Për më shumë informacion, lexoni kushtet e përgjithshme të WIZZ Discount Club.

Shkarkoni
aplikacionin e Wizz Air

Rezervimi i një bilete ekonomike me Wizz Air nuk ka qenë asnjëherë kaq i lehtë sa me aplikacionin tonë për celular! Shkarkoni aplikacionin tonë të rinovuar nga Google Play ose App Store.

 • Kryeni checkin-in me lehtësi dhe ruajini kartat tuaja të imbarkimit në portofolin e celularit
 • Merrni kuponë dhe promocione vetëm për aplikacion me WIZZ Discount Club
 • Menaxhoni ndenjëset, bagazhet dhe shërbime të tjera në rezervimin tuaj
 • Merrni informacion në kohë reale për fluturimin tuaj