Annual reports

Информации и услуги

Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

Annual reports

Year Годишен извештај Annex
2019 Download PDF
2018 Download PDF Download PDF
2017 Download PDF
2016 Download PDF
2015 Download PDF
Date Meeting Release Notice/Circular Proxy Results
24 јули, 2019 AGM 2019 Download PDF Download PDF Download PDF Download PDF
23 јули, 2018 AGM 2018 Download PDF Download PDF Download PDF Download PDF
29 јануари, 2018 EGM | Airbus Order Download PDF Download PDF Download PDF Download PDF
10 август, 2017 EGM | Airbus Order | 11 August Download PDF Download PDF Download PDF Download PDF
17 јули, 2017 AGM 2017 Download PDF Download PDF Download PDF Download PDF
18 јули, 2016 AGM 2016 Download PDF Download PDF Download PDF Download PDF
02 ноември, 2015 EGM | Airbus Order | 03 November Download PDF Download PDF Download PDF
28 септември, 2015 AGM 2015 Download PDF Download PDF Download PDF