Informacioni dhe shërbimet

KARTAT E KREDITIT

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact, UATP

TRANSFERTË BANKARE

brenda një dite bankare nga rezervimi

ME PARA NË DORË

në sportelin e shitjeve në aeroport dhe agjentët e udhëtimeve

Accordions

Finalizojeni rezervimin me pagesën me iDeal!

iDeal payment

Nëse keni adresë faturimi në Holandë, mund t'i paguani rezervimet në monedhën EUR me iDeal.

Ju lutemi, ndiqni këta hapa:

  1. Në faqen e pagesës zgjidhni opsionin e pagesës me iDeal
  2. Kontrolloni çmimin përfundimtar të rezervimit dhe zgjidhni bankën tuaj nga lista zbritëse
  3. Klikoni "paguaj dhe rezervo tani"
  4. Do të ridrejtoheni te faqja e pagesës me iDeal, ku duhet të hyni në llogarinë tuaj bankare
  5. Pas pagesës, do të ktheheni te faqja e konfirmimit në wizzair.com

Këtu mund të gjeni listën më të fundit të bankave pjesëmarrëse dhe më shumë informacione rreth pagesave me iDeal.

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Kur paguani me kartë krediti/debiti, ngarkohet një faqe konfirmimi kur kryeni procesin e rezervimit. Do t’ju dërgohet me email një kopje e itinerarit tuaj.

Nëse nuk e keni marrë emailin e konfirmimit (itinerarin), kontrolloni cilësimet e filtrit të emailit dhe çdo dosje emaili që mban emailet e filtruara. Përmbledhja e fluturimit tuaj do të përfshijë kodin e konfirmimit, datat, tarifën totale të fluturimit dhe çdo detaj tjetër të nevojshëm. Ky informacion mund të arrihet përmes profilit të llogarisë së Wizz Air në ’Të gjitha fluturimet e ardhshme’.