Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

Електронски уреди во авионот

electronic_devices_onboard_flight_mode

РЕЖИМ НА ЛЕТАЊЕ

Користете мобилни телефони, електронски читачи и таблети на сите наши летови во режим на летање.

 

electronic_devices_onboard_takeoff_landing

ПОЛЕТУВАЊЕ И СЛЕТУВАЊЕ

Лаптопите треба да се складирани при полетување и слетување.

 

electronic_devices_onboard_no_restrictions

НЕМА ОГРАНИЧУВАЊА

Без ограничување може да се користат срцеви пејсмејкери, слушни помагала, вградени медицински уреди, електронски нервни стимулатори.

 

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Да, може да се носат електронски цигари, заедно со е-пури и други лични уреди што работат на пареа со батерии, за лична употреба, само во Вашиот рачен багаж. Забрането е да се носат електронски цигари во проверениот багаж. Не е дозволено полнење на ваквите уреди и/или батерии во авионот и мора да преземете мерки за спречување ненамерно активирање.

Имајте предвид дека користењето електронски цигари (е-цигари) во авионот е забрането.

Не. За жал, од безбедносни причини, такви уреди не може да се носат ниту во кабината на авионот ниту во пријавениот багаж.