Informacioni dhe shërbimet

Fëmijët dhe foshnjat

FOSHNJË

14 ditë - nën 2 vjeç

tarifa e fluturimit për foshnja

duhet të ulet në prehrin e të rriturit

lejohet vetëm një foshnjë për çdo të rritur

FËMIJË

2 vjeç - nën 14 vjeç

tarifa e fluturimit për të rritur

I RRITUR

14 vjeç - nën 16 vjeç

tarifa e fluturimit për të rritur

Mbi 14 vjeç mund të udhëtojë vetëm

Nuk mund të jetë përgjegjës për një fëmijë tjetër

I RRITUR

mbi 16+

tarifa e fluturimit për të rritur

Mund të mbajë përgjegjësi të plotë për një fëmijë

mund të shoqërojë një grup prej maksimumi 10 fëmijësh

Accordions

Tarifat

 

Foshnjat mbi 14-ditëshe deri në moshën 2-vjeçare mund të udhëtojnë mbi prehrin e një të rrituri shoqërues kundrejt një tarife [infant location=AllNotShown] për një drejtim fluturimi.

  • nëse e paguani tarifën përmes qendrës telefonike të Wizz Air ka një tarifë shtesë transaksioni të qendrës telefonike për transaksionin
  • nëse foshnja shtohet në rezervim nuk do të shtohet taksë apo tarifë rezervimi përveç tarifës së foshnjës nga rezervimet në internet

Kushtet

  • në prehrin e një të rrituri shoqërues mund të udhëtojë vetëm një foshnjë
  • në bord mund të merret ndenjëse me pamje pas për foshnjat nëse blihet një ndenjëse shtesë
  • foshnjat duhet të jenë nën 2 vjeç në datën e fluturimit të nisjes dhe të kthimit
  • shtetasit e Ukrainës dhe Rumanisë që janë nën moshën madhore duhet të plotësojnë kërkesa të posaçme

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Foshnjat deri në 2 vjeç mund të fluturojnë kundrejt tarifës së foshnjave në prehrin e të rriturit shoqërues. Një person mund të shoqërojë vetëm një foshnjë. Fëmijët mbi 2 vjeç nuk lejohet të udhëtojnë në prehrin e të rriturit shoqërues. Tarifa për foshnjat mund të paguhet në internet gjatë procesit të rezervimit ose përmes Call Center-it të Wizz Air.

Për më shumë informacion, vizitoni faqen “Fëmijët dhe foshnjat”.

Nëse fëmija mbush moshën 2 vjeç pas nisjes dhe përpara udhëtimit të kthimit, duhet të blihet ndenjëse dhe në këtë rast, duhet të krijohet një rezervim më vete për fluturimin e vajtjes dhe të kthimit.

Rripat e fëmijëve AMSAFE CARES nuk pranohen në fluturimet e Wizz Air.