Информације и услуге

ФИКСНА МЕСЕЧНА НАКНАДА

УЗ ФИКСНУ МЕСЕЧНУ НАКНАДУ, БЕЗ ДОДАТНИХ ПРОМЕНА И УЗ СВЕ ПОРЕЗЕ УКЉУЧЕНЕ, МОЖЕТЕ ПРИСТУПИТИ СВИМ ЛЕТОВИМА КОЈИ ИСПУЊАВАЈУ УСЛОВЕ


 

Refund to wizz account

РАЗНОВРСНЕ ЛИНИЈЕ

СВЕ ДОМАЋЕ ЛИНИЈЕ УНУТАР ИТАЛИЈЕ ИЛИ СВЕ МЕЂУНАРОДНЕ ЛИНИЈЕ ЗАВИСНО ИЗ/ДО ПОЉСКЕ

group_flexibility

ФЛЕКСИБИЛНА ОПЦИЈА

ДОДАЈТЕ WIZZ PRIORITY И/ИЛИ ЧЕКИРАНУ ТОРБУ ОД 20 KG

Често постављана питања

Често постављана питања

WIZZ MultiPass је 6-месечни пакет претплате који омогућава претплатницима да сваког месеца путују WIZZ Air летовима који испуњавају услове уз плаћање месечне фиксне накнаде укључујући све порезе и накнаде.

WIZZ MultiPass вам даје могућност да закључате цену карте и пртљага за цео период од 6 месеци, без обзира на сезону и/или период резервације у последњем тренутку. Једном месечно можете да бирате између великог броја летова на домаћим италијанским или међународним пољским линијама уз плаћање фиксне цене карте и пртљага.

Посетите https://multipass.wizzair.com и изаберите пакет који вам највише одговара. Идите на претплатите се, изаберите пакет претплате бирајући домаће италијанске или међународне пољске линије, изаберите летове у једном правцу или повратне летове, изаберите жељени пртљаг и региструјте се. Ако већ имате WIZZ рачун, пријавите се помоћу својих акредитива. Након регистрације довршите уплату и бићете спремни за овомесечни WIZZ MultiPass лет.

Све домаће линије су доступне у Италији и све међународне руте су доступне у Пољској.

а. Можете да изаберете једносмерно или повратно путовање:

Једносмерно – На италијанским домаћим линијама или пољским међународним линијама

Повратно – на италијанским домаћим линијама или пољским међународним линијама

б. Можете да изаберете пакете:

I. Карта

II. Карта + WIZZ Priority

III. Карта + чекирана торба од 20 kg

IV. Карта + WIZZ Priority + чекирана торба од 20 kg

Да, све резервације резервисане уз WIZZ MultiPass ће обухватати изабрани пртљаг.

Да, можете. Прво идите на wizzair.com и пријавите се, а затим изаберите „Чекирање и резервације“ и изаберите предстојеће путовање. Ако не можете да га пронађете, идите на „Пронађи резервацију“ и додајте шифру резервације и презиме у резервацију. На сајту „Управљајте резервацијом“ слободно додајте било коју додатну услугу или производ који вам је потребан и наставите на сајт за плаћање.

Након регистрације изаберите најбољи почетни пакет за WIZZ MultiPass између следеће три опције:

а. у датом месецу – Након успешне уплате добијате токене и можете да резервишите одмах и летите већ 5 дана касније. Кредитна картица ће бити задужена 1. следећег месеца.

б. Не желите да пропустите? – Претплатите се сада и почните са пакетом од 1. следећег месеца. Након успешне уплате добијате токене и можете да резервишете одмах и летите већ 5 дана касније. Кредитна картица ће бити задужена 1. следећег месеца.

в. Знате датум и треба вам лет по најбољој цени? – Региструјте се за остатак месеца. Након успешне уплате добијате токене и можете да резервишете одмах и летите већ 5 дана касније. Кредитна картица ће бити задужена 1. следећег месеца.

Имајте на уму да ће пакет претплате за следећи месец увек почети од 1. у датом месецу.

Идите на https://multipass.wizzair.com и пријавите се. Идите на страницу „Мој налог“ и изаберите детаље, употребите токен за следећи лет и преузмите шифру резервације. Сада сте спремни за лет!

Нажалост, могу се резервисати само директни једносмерни или повратни летови.

Када имате пакет претплате за повратно путовање, може се изабрати само једно полазиште и одредиште. Ако резервишете један лет као појединачно путовање, неискоришћени лет ће бити изгубљен и не може да се искористи.

Нажалост, резервисани MultiPass летови не могу да се мењају. У случају да је потребна промена, нова карта мора да се купи на wizzair.com

Да, постојећи пакет може да се надогради доступним додацима према следећем:

I. Карта + WIZZ Priority

II. Карта + чекирана торба од 20 kg

III. Карта + WIZZ Priority + чекирана торба од 20 kg

Имајте на уму да се додани производи не могу уклонити из пакета након што се претплатите.

Да, моћи ћете да промените лет на сајту „Управљајте резервацијом“.

Да, за рефундирање контактирајте наш Позивни центар. Посетите нашу страницу „Контактирајте са нама“, идите у одељак „Постојеће резервације“ и изаберите одговарајући број.

Да, моћи ћете да промените лет на сајту „Управљајте резервацијом“.

Да, за рефундирање контактирајте наш Позивни центар. Посетите нашу страницу „Контактирајте са нама“, идите у одељак „Постојеће резервације“ и изаберите одговарајући број.

Да, за рефундирање контактирајте наш Позивни центар. Посетите нашу страницу „Контактирајте са нама“, идите у одељак „Постојеће резервације“ и изаберите одговарајући број.

Не, неискоришћени токени за лет не могу да се надокнаде или преместе у следећи месец.

Претплата не може да се пренесе ни на једног другог путника.

Регистрована кредитна картица ће се аутоматски задуживати на месечном нивоу на основу датума почетка.

Не. Уговорена цена ће се наплатити по резервацији за период од 6 месеци сваког месеца.

Месечна накнада укључује све порезе и накнаде, без додатних трошкова.

У италијанском пакету валута је EUR, а у пољском пакету валута за плаћање је PLN. У случају да је плаћање покренуто у другој валути, наплатиће се накнада за конвертовање.

Идите на https://multipass.wizzair.com и након што се пријавите на „Мој налог“ и у одељку „Плаћање“ изаберите „измени“ и унесите другу кредитну картицу.

Поновни покушај плаћања ће се вршити свака 24 сата прва 4 дана у месецу. Ако уплата не успе, Wizz Air ће од вас тражити да изаберете други начин плаћања. До уплате немате право да користите токене. Обустава не значи да нисте у обавези да платите претплату у наредних месец дана. Ако ваша уплата не успе у било ком месецу, Wizz Air задржава право да аутоматски прекине вашу претплату.

У случају кашњења плаћања налог претплатника остаје у статусу кашњења док се не измире неплаћени рачуни за пропуштене месеце.

а. Ако корисник жели да откаже претплату у грејс периоду од 14 календарских дана, након што није искористио своје токене, Wizz Air ће надокнадити пуне износе.

б. Ако корисник жели да откаже претплату у грејс периоду од 14 дана и већ је искористио своје токене, могу се десити 2 сценарија:

I. Ако је цена самосталних артикала скупља на wizzair.com од цене артикала претплате, Wizz Air неће надокнадити купцу.

II. Ако је цена за исте артикле нижа од претплате на дан куповине, Wizz Air ће надокнадити разлику клијенту.

Нажалост, ваш пакет претплате не може бити прекинут пре истека рока од 6 месеци.