Информације и услуге

WIZZ за породице

Падајући мени

Можете да остварите велику уштеду као породица помоћу чланства у клубу WIZZ Discount Club. Ако купите групно чланство, највише 5 људи може искористити велике попусте. Када резервишете само једно путовање за породицу помоћу чланства у клубу, већ сте уштедели суму већу од износа годишње чланарине.

Ако путујете са дететом млађим од 2 године, можете да се укрцате у авион међу првима јер нудимо вашој породици БЕСПЛАТНО приоритетно укрцавање (највише 2 одрасле особе и неограничен број деце у истој резервацији као и беба). Ако путујете са бебом, ваша група може да унесе додатни комад пртљага у авион, на пример, лаптоп или ручну торбу.

Пошто бебе морају да седе у крилу одрасле особе у авиону, сваку бебу у авиону мора да прати одрасла особа. Штавише, свака беба која путује у групи са приоритетним укрцавањем омогућава раније укрцавање за 2 одрасле особе у тој групи. То значи да породица са 2 бебе у групи може да укључи 4 одрасле особе у групи за приоритетно укрцавање и тако даље. Овај однос 1 беба/2 одрасле особе које путују заједно у резервацији је ограничен само дозвољеним бројем деце млађе од 2 године у авиону.

Изнајмите аутомобил по сјајним ценама да бисте се са лакоћом кретали на одредишту!

  • изаберите најбољу међу стотинама компанија и понуда за изнајмљивање аутомобила
  • резервишите преко нас и остварите повраћај од 5% WIZZ кредита
  • уверите се да резервишете преко нашег сајта и да сте пријављени помоћу WIZZ рачуна