Информације и услуге

Аутоматско чекирање

Auto check-in 50 h

Аутоматско чекирање

Аутоматски чекира вас и ваше сапутнике за лет 50 сати пре планираног времена поласка. Аутоматско чекирање је доступно за све резервације. Обавезно додајте ову услугу за сваку особу и сваки део путовања.

icons_0002_Layer-7

Сортирано – ваше карте за укрцавање

Када се чекирате помоћу услуге аутоматског чекирања, аутоматски вам шаљемо карте за укрцавање (за резервације са највише 10 путника). Ако резервација има више од 10 путника, сваки путник ће бити чекиран, али нећемо вам послати карте за укрцавање е-поштом. Сваки путник мора да преузме своју са сајта wizzair.com.

Често постављана питања

Често постављана питања

Чекирање се обавља аутоматски, 50 сати пре поласка.
Можете да га додате у било ком тренутку најкасније 4 сата пре поласка лета.
Аутоматско чекирање мора да се дода појединачно, за сваки део путовања и резервацију сваког путника.
Ако можете да се чекирате путем интернета на аеродрому, онда можете и да додате аутоматско чекирање.
У поруци е-поште власник резервације добија своју карту за укрцавање и карте осталих путника у резервацији. Карте за укрцавање се шаљу чим се чекирате. Можете да им приступите и преко плана пута на интернету.
На неким аеродромима се прихватају дигиталне карте за укрцавање, али ако се не прихватају, обавезно одштампајте карте за укрцавање.
Да. Аутоматско чекирање је обухваћено WIZZ Plus пакетом, али можете да га додате и ако у резервацији имате услугу WIZZ Flex, чекирање на аеродрому, променљиви сапутник или WIZZ Priority.
Да бисте могли да уживате у погодностима аутоматског чекирања, морамо да проверимо ваш број телефона за контакт за аутоматско чекирање када путујете у Шенген зону и да прегледамо ваше путне документе када путујете ван Шенген зоне.
Не, те информације треба да наведете само једном.
Можете да га додате када резервишете лет, када користите закључавање цене лета и на страници плана пута; у принципу, не можете да га пронађете на другим местима на веб-страници.
Тражимо да те информације унесете на страници плана пута и можете да их унесете најкасније 4 сата пре планираног времена поласка. После тога то неће бити могуће!

Да, рефундираћемо вам тај износ у случају отказивања лета или ако сте променили планове помоћу WIZZ Flex отказивања најкасније 14 дана пре планираног времена поласка.

Аутоматско чекирање се не рефундира ако сте променили лет без WIZZ Flex-а, у случајевима када сте резервисали аутоматско чекирање за аеродром на ком је обавезно ручно чекирање или ако сте се већ чекирали ручно.

Не, имали сте обавезу да додате те информације у складу са условима коришћења услуге аутоматског чекирања.
Не, аутоматско чекирање ће вас аутоматски чекирати, али вам је дозвољено да се сами ручно чекирате раније. У тим случајевима немате право на рефундирање.
Нажалост, у тим случајевима рефундирање није могуће.