Информације и услуге

Услуге партнера

Partner Services icon

Важно: Неке услуге не пружа Wizz Air

Call_center_agent

Ако желите да промените или откажете партнерску услугу, директно контактирајте пружаоца услуге.

Често постављана питања

Често постављана питања

ДОДАТНЕ УСЛУГЕ представљају било које производе и/или услуге које сте купили у вези са ваздушним превозом и које обезбеђују независни пружаоци услуга, на пример изнајмљивање кола, хотелски смештај, аеродромски превоз, паркирање на аеродрому, услуге брзе траке и чекаонице итд.

Да бисте променили датум/време резервисаних додатних услуга тако да се подударају са вашим летовима, контактирајте пружаоца услуге јер он може да вам додатно помогне.

Можете слободно да откажете резервацију преко позивног центра или ако само пошаљете жалбу на нашем веб-сајту. Имајте у виду да ће се примењивати стандардне одредбе и услови.

Информације у вези са тиме шта покрива путно осигурање потражите директно од пружаоца услуге путног осигурања.

Нажалост, не издајемо фактуре за додатне услуге. Контактирајте релевантног пружаоца услуге да бисте примили додатне информације у вези са фактурама.

Ако желите да откажете резервацију, примењују се стандардни услови и одредбе, па погледајте Опште услове превоза. Да бисте проверили да ли рефундирање доступно за додатне услуге које сте купили, контактирајте релевантног пружаоца услуге.

Нажалост, не издајемо рефундирање за додатне услуге јер њих не пружа Wizz Air директно. Да бисте проверили да ли је издавање рефундирања могуће. контактирајте релевантног пружаоца услуге.

Кредит ће се аутоматски приказати на WIZZ рачуну. Ако нисте добили кредит на WIZZ рачуну, можете да пошаљете жалбу на веб-сајту овде и помоћи ћемо вам у вези са тим.

Контактирајте издаваоца кредитне картице са брендом партнера да бисте добили додатне информације о пребацивању поена на WIZZ рачун

Контактирајте релевантног пружаоца услуге директно да бисте послали жалбу.