WIZZ рачун

Информације и услуге

Wizz Air

Информације и услуге

Када се региструјете на wizzair.com, аутоматски ћемо отворити WIZZ рачун за вас са 10-цифреним бројем WIZZ рачуна (почетни износ ће бити 0).

управљајте резервацијама

  • прегледајте актуелне резервације
  • пратите плаћања
  • ажурирајте личне информације

Користите износ на WIZZ рачуну за резервације и плаћање карата. Делимично плаћање је такође могуће. Ако износ не покрива трошкове у потпуности, можете да платите разлику помоћу кредитне картице.

Допуните износ на WIZZ рачуну помоћу поена са кредитне картице

Можете да допуните износ тако што ћете конвертовати поене које сте зарадили на Wizz кредитним картицама са брендом партнера, као што су

  • Erste банка у Мађарској
  • Bancpost у Румунији
  • Raiffeisen у Пољској

Имајте на уму да поени конвертовани са WIZZ кредитних картица са брендом партнера могу да имају рок важења, у складу са уговором који сте склопили са издаваоцем картице.

Новчана допуна

Да бисте допунили износ на рачуну новцем, позовите Wizz Air позивни центар. Минималан износ једне трансакције је 300 EUR или еквивалентан износ у другим валутама.

Ако сте претходно уплатили одређени готовински износ на WIZZ рачун који је истекао, поднесите захтев путем нашег обрасца за подношење захтева да бисмо вам вратили преостали износ.

Прочитајте Одредбе и услове WIZZ рачуна.

Често постављана питања

Често постављана питања

Могуће је да се једна адреса е-поште користи за више регистрација, због чега долази до блокирања приступа. Контактирајте Wizz Air позивни центар и наше колеге ће објединити више налога у један.

Могуће је да сте се пријавили на други профил и резервисали летове помоћу њега. Контактирајте Wizz Air позивни центар!

Можете лако да исправите грешке тако што ћете поново унети релевантне личне податке на профилу. Да бисте то урадили, само се пријавите и кликните на Мој профил. Сва поља могу да се мењају, осим имена, титуле и адресе е-поште. Када унесете измене, кликните на Сачувај да бисте их сачували. Можете да потражите помоћ и преко Wizz Air позивног центра.

Можете да допуните износ на WIZZ рачуну преко кредитне картице или конверзијом поена које сте зарадили на WIZZ кредитним картицама са брендом партнера. Позовите Wizz Air позивни центар да бисте затражили допуну – наше колеге ће се побринути за вашу резервацију и пружити вам број WIZZ банковног рачуна који је потребан са трансакцију.

Када се плаћање обави, износ ће бити уплаћен на ваше WIZZ стање у року од два дана. Вечерас ћете примити поруку е-поште о овоме.

Минимални износ допуне је 300 EUR.

Имајте на уму да поени са кредитних картица могу да имају рок важења, у складу са уговором који сте склопили са издаваоцем картице.