Ваш прегледач је застарео
Не подржавамо ову верзију прегледача.
Ова страница се приказује јер смо открили да користите прегледач који је застарео или није подржан. Да бисте и даље прегледали wizzair.com и имали најбољи кориснички доживљај током прегледања, препоручујемо да ажурирате прегледач.
Ову су прегледачи које препоручујемо:

Информације и услуге

Често постављана питања

Често постављана питања

Могуће је да се једна адреса е-поште користи за више регистрација, због чега долази до блокирања приступа. Контактирајте Wizz Air позивни центар и наше колеге ће објединити више рачуна у један.

Могуће је да сте се пријавили на други профил и резервисали летове помоћу њега. Контактирајте Wizz Air позивни центар!

Можете лако да исправите грешке тако што ћете поново унети релевантне личне податке на профилу. Да бисте то урадили, само се пријавите и кликните на Мој профил. Сва поља могу да се мењају, осим имена, титуле и адресе е-поште. Када унесете измене, кликните на Сачувај да бисте их сачували. Можете да потражите помоћ и преко Wizz Air позивног центра.

Можете да допуните износ на WIZZ рачуну банковном дознаком или конверзијом поена које сте зарадили на WIZZ кредитним картицама са брендом партнера. Позовите Wizz Air позивни центар да бисте затражили допуну – наше колеге ће се побринути за вашу резервацију и пружити вам број WIZZ банковног рачуна који је потребан са трансакцију.

Када се плаћање обави, износ ће бити уплаћен на ваше WIZZ стање у року од два дана. Вечерас ћете примити поруку е-поште о овоме.

Минимални износ допуне је 300 EUR.

Имајте на уму да поени са кредитних картица могу да имају рок важења, у складу са уговором који сте склопили са издаваоцем картице.