WIZZ Flex

Истражите могућности за путовање

Лако организујте цео одмор

Информације и услуге

Up to 3 hours

До 3 сата пре поласка

Неограничен број бесплатних промена лета путем интернета или рефундирања на WIZZ рачун, најкасније 3 сата пре лета.

Flight change

Промена лета

Промените датум, време и маршруту лета путем интернета. Нећемо вам наплатити накнаду за промену, већ само разлику у цени и накнадама за пртљаг.

Refund to wizz account

Рефундирање на WIZZ рачун

Откажите лет и остварите рефундацију на WIZZ рачун.

Често постављана питања

Често постављана питања

Да бисте користили услугу WIZZ Flex, отказивање мора да се примењује за све путнике и на све летове. Ако одлучите да откажете лет, наплатићемо вам стандардну накнаду за отказивање.

Да бисте променили лет(ове) помоћу услуге WIZZ Flex, промене морају да се односе на све путнике у резервацији.

Ако је први лет прошао, можете да промените само време и датум, али не и маршруту.

Ако сте платили Plus цену или WIZZ Flex услугу за резервацију, можете да откажете резервацију и цена карте ће вам бити рефундирана на WIZZ рачун. За рефундирање на првобитни начин плаћања важе стандардни услови добровољног отказивања. Да бисте упутили такав захтев, контактирајте Службу за корисничке услуге компаније Wizz Air слањем жалбе у категорији добровољног отказивања https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/kontakt/kontaktirajte-nas#/.

WIZZ Flex вам омогућава да неограничено мењате летове без плаћања накнаде за промену лета, плаћајући само разлику у цени карата, ако постоји. Поред тога, можете да откажете резервацију до 3 сата пре предвиђеног времена поласка одлазног лета и добићете рефундирање на WIZZ рачун. Ако желите да промените име у резервацији, наплатићемо вам накнаду за промену имена.

Отказивање помоћу услуге WIZZ Flex важи само за директне клијенте и захтев може да се поднесе на нашој веб страници. Ако сте резервисали преко агенције, важе стандардни услови отказивања. Ако сте резервисали преко туристичке агенције, доступна је само WIZZ Flex функција промене лета.