WIZZ Flex

Информације и услуге

Wizz Air

Информације и услуге

WIZZ Flex

Up to 3 hours

До 3 сата пре поласка

Неограничен број бесплатних промена лета путем интернета или рефундирања на WIZZ рачун, најкасније 3 сата пре лета.

Flight change

Промена лета

Промените датум, време и маршруту лета путем интернета. Нећемо вам наплатити накнаду за промену, већ само разлику у цени и накнадама за пртљаг.

Refund to wizz account

Рефундирање на WIZZ рачун

Откажите лет и остварите рефундацију на WIZZ рачун.

Купите лет који желите и када желите! WIZZ Flex вам омогућава неограничене промене лета путем интернета за само [wizzflex location=AllNotShown] по лету и по путнику, без плаћања накнаде за промену лета. Летови такође могу да се откажу и рефундирају на WIZZ рачун најкасније 3 сата пре лета. Погледајте наше услове и одредбе у вези са рефундирањем летова.

Како ово функционише?

1.Промена лета

a) Ако сте додали WIZZ Flex у резервацију, можете да промените датум, време или маршруту летова обухваћених том резервацијом најкасније 3 сата пре планираног времена поласка. Не наплаћујемо ову услугу, већ само разлике у ценама летова и накнадама за пртљаг. 

б) WIZZ Flex не покрива накнаду која се плаћа за промене имена путника или за промене групне резервације. 

в) Имајте на уму да ћете, ако промените летове, морати да се чекирате за нови лет.

2. Отказивање лета и захтевање рефундирања 

а) Ако додате WIZZ Flex у резервацију, можете да откажете летове обухваћене том резервацијом најкасније 3 сата пре планираног времена поласка одлазног лета. Износ куповне цене за отказани лет ће бити уплаћен на ваш WIZZ рачун. За резервације које обухватају чланство у Wizz Discount Club-у или WIZZ Privilege Pass чланство не рефундира се цена чланства. Чланства и даље важе у складу са одговарајућим условима и одредбама. 

б) Накнада која се плаћа за додавање услуге WIZZ Flex у резервацију се не рефундира. 

в) WIZZ Flex не важи за услуге купљене од треће стране у вези са летом који желите да откажете (укључујући, без ограничења, накнаде за изнајмљивање аутомобила и накнаде за осигурање). Проверите смернице за рефундирање трећих страна. 

г) Додаћемо кредит на ваш WIZZ рачун за све летове и путнике обухваћене резервацијом која садржи WIZZ Flex. Захтеви за отказивања и рефундирања ће важити за све летове и путнике обухваћене резервацијом.

д) Рефундирање ће бити извршено на WIZZ рачун. Кредит који добијате по отказивању лета важи 90 дана од датума рефундирања. Имајте на уму да датум нових летова које резервишете може да буде након тих 90 дана.

Како да купите WIZZ Flex?

Једним кликом можете да купите услугу Wizz Flex за све нове резервације летова. Само додајте опцију Wizz Flex током процеса резервације и све је спремно.