Vaš preglednik je veoma zastario
Ne podržavamo ovu verziju vašeg preglednika!
Ova stranica vam se prikazuje jer smo uočili da imate zastarjeli ili nepodržani preglednik. Da nastavite koristiti wizzair.com i da dobijete najbolje iskustvo pretraživanja, preporučujemo vam da ažurirate preglednik.
Preporučujemo:
Mozilla Firefox
Preuzmi besplatno
Google Chrome
Preuzmi besplatno

Informacije i usluge

WIZZ Račun

Česta pitanja

Česta pitanja

Moguće je da više registracija pripada jednoj adresi e-pošte koje u ovakvim slučajevima blokiraju pristup jedna drugoj. Kontaktirajte Wizz Air pozivni centar pa će vam naše kolege spojiti više računa u jedan.

Moguće je da ste se prijavili i rezervirali letove putem drugog profila. Kontaktirajte Wizz Air pozivni centar!

Grešku možete ispraviti tako što ćete na svom profilu ponovo napisati sporni lični podatak. Da biste to uradili, prijavite se i kliknite na sekciju Moj profil. Sva polja se mogu uređivati, osim imena, titule i adrese e-pošte. Nakon unošenja izmjena, kliknite Sačuvaj kako biste finalizirali ispravke. Možete pozvati i Wizz Air pozivni centar da biste dobili pomoć.

Bilans svog WIZZ Računa možete dopuniti putem bankovnog transfera ili razmjenom poena koje ste zaradili na WIZZ kreditnim karticama s brendom partnera. Pozovite Wizz Air pozivni centar i pitajte za dopunu – naše kolege će se pobrinuti za vašu registraciju i dati vam broj WIZZ bankovnog računa koji je potreban za transakciju.

Nakon prenosa uplate, taj iznos će biti uplaćen na vaš WIZZ saldo u roku od dva dana. O tome ćete biti obaviješteni e-porukom.

Najmanji iznos za dopuni je 300 EUR.

Imajte na umu da poeni kreditnih kartica mogu imati rok trajanja, u skladu sa vašim ugovorom sa izdavaocem kartice.