WIZZ Račun

Vaš preglednik je veoma zastario
Ne podržavamo ovu verziju vašeg preglednika!
Ova stranica vam se prikazuje jer smo uočili da imate zastarjeli ili nepodržani preglednik. Da nastavite koristiti wizzair.com i da dobijete najbolje iskustvo pretraživanja, preporučujemo vam da ažurirate preglednik.
Preporučujemo:
Mozilla Firefox
Preuzmi besplatno
Google Chrome
Preuzmi besplatno

Informacije i usluge

WIZZ Račun

Česta pitanja

Česta pitanja

Moguće je da više registracija pripada jednoj adresi e-pošte koje u ovakvim slučajevima blokiraju pristup jedna drugoj. Kontaktirajte Wizz Air pozivni centar pa će vam naše kolege spojiti više računa u jedan.

Moguće je da ste se prijavili i rezervirali letove putem drugog profila. Kontaktirajte Wizz Air pozivni centar!

Grešku možete ispraviti tako što ćete na svom profilu ponovo napisati sporni lični podatak. Da biste to uradili, prijavite se i kliknite na sekciju Moj profil. Sva polja se mogu uređivati, osim imena, titule i adrese e-pošte. Nakon unošenja izmjena, kliknite Sačuvaj kako biste finalizirali ispravke. Možete pozvati i Wizz Air pozivni centar da biste dobili pomoć.

Bilans svog WIZZ Računa možete dopuniti putem bankovnog transfera ili razmjenom poena koje ste zaradili na WIZZ kreditnim karticama s brendom partnera. Pozovite Wizz Air pozivni centar i pitajte za dopunu – naše kolege će se pobrinuti za vašu registraciju i dati vam broj WIZZ bankovnog računa koji je potreban za transakciju.

Nakon prenosa uplate, taj iznos će biti uplaćen na vaš WIZZ saldo u roku od dva dana. O tome ćete biti obaviješteni e-porukom.

Najmanji iznos za dopuni je 300 EUR.

Imajte na umu da poeni kreditnih kartica mogu imati rok trajanja, u skladu sa vašim ugovorom sa izdavaocem kartice.