Informacije i usluge

Wizz MultiPass

Lock_2

FIKSNA MJESEČNA NAKNADA

UZ FIKSNU MJESEČNU NAKNADU, BEZ DODATNIH TROŠKOVA, SA SVIM UKLJUČENIM POREZIMA, MOŽETE PRISTUPITI SVIM NAŠIM LETOVIMA KOJI ISPUNJAVAJU USLOVE


 

Destinations

RAZLIČITE LINIJE

SVE DOMAĆE LINIJE UNUTAR ITALIJE ILI SVE MEĐUNARODNE LINIJE IZ/DO POLJSKE

Flexibility

FLEKSIBILNA OPCIJA

DODAJTE WIZZ PRIORITY I/ILI PREDANU TORBU TEŽINE DO 20 KG

Česta pitanja

Česta pitanja

WIZZ MultiPass je 6-mjesečni plan pretplate koji omogućava pretplatnicima da putuju svakog mjeseca na odgovarajućim letovima aviokompanije Wizz Air uz plaćanje mjesečne fiksne naknade uključujući sve poreze i naknade.

WIZZ MultiPass vam daje mogućnost da zaključate cijenu karte i prtljaga za cijeli 6-mjesečni period bez obzira na sezonu i/ili period rezervacije u zadnjem trenutku.

Jednom mjesečno možete birati između velikog broja letova na domaćim italijanskim linijama ili međunarodnim poljskim linijama uz plaćanje fiksne cijene karte i prtljaga.

Posjetite https://multipass.wizzair.com i odaberite plan koji vam najviše odgovara. Idite na Pretplatite se odmah, odaberite svoj plan pretplate odabirom domaćih italijanskih linija ili međunarodnih poljskih linija, odaberite let u jednom smjeru ili povratni let, odaberite željeni prtljag i registrirajte se. Ako već imate WIZZ račun, prijavite se sa svojim podacima. Nakon registracije izvršite uplatu i spremni ste za ovomjesečni let u okviru plana WIZZ MultiPass.

Sve domaće linije su dostupne u Italiji ili sve međunarodne linije su dostupne u Poljskoj.

a. Može se odabrati putovanje u jednom smjeru ili povratno putovanje:

I. Jednosmjerno putovanje – Na talijanskim domaćim linijama ili poljskim međunarodnim linijama

II. Povratno putovanje – Na italijanskim domaćim linijama ili poljskim međunarodnim linijama

b. Plan se može odabrati:

I. Karta

II. Karta + WIZZ Priority

III. Karta + predana torba težine do 20 kg

IV. Karta + WIZZ Priority + predana torba težine do 20 kg

Da, sve rezervacije rezervirane s planom WIZZ MultiPass će uključivati odabrani prtljag.

Da, možete. Prvo idite na wizzair.com i prijavite se, a zatim odaberite „Prijava na let i rezervacije” odaberite svoje predstojeće putovanje. Ako ga ne možete pronaći idite na „Pronađite rezervaciju” i dodajte šifru rezervacije i prezime na rezervaciju. Na stranici „Upravljanje rezervacijom“ slobodno dodajte bilo koju dodatnu uslugu ili proizvod koji vam je potreban i nastavite na stranicu za plaćanje.

Nakon registracije, odaberite najbolji početni plan za vaš WIZZ MultiPass između sljedeće tri opcije:

a. 1. u datom mjesecu - Nakon uspješne uplate, dobit ćete token(e), rezervirajte odmah i letite do 5 dana kasnije. Kreditna kartica će biti terećena 1. sljedećeg mjeseca.

b. Ne želite ništa propustiti?- Pretplatite se sada i započnite plan od 1. sljedećeg mjeseca. Nakon uspješne uplate, dobit ćete token(e) i rezervirajte odmah i letite do 5 dana kasnije. Kreditna kartica će biti terećena 1. sljedećeg mjeseca.

c. Znate datum i trebate let po najboljoj cijeni? – Prijavite se za ostatak mjeseca. Nakon uspješne uplate, dobit ćete token(e) i rezervirajte odmah i letite do 5 dana kasnije. Kreditna kartica će biti terećena 1. sljedećeg mjeseca.

Imajte na umu da će plan pretplate za sljedeći mjesec uvijek početi od 1. u datom mjesecu.

Idite na https://multipass.wizzair.com i prijavite se. Idite na stranicu „Moj račun” i odaberite detalje, iskoristite svoj token na sljedećem letu i preuzmite rezervacijski kôd. Sada ste spremni za let!

Nažalost, možete rezervirati samo direktni let u jednom smjeru ili povratni let.

Kada imate plan pretplate za povratno putovanje, možete odabrati samo jedno polazište i odredište. Ako rezervirate jedan let kao jedno putovanje, neiskorišteni let će biti izgubljen i ne može se iskoristiti.

Nažalost, rezervirani letovi uz MultiPass se ne mogu mijenjati. U slučaju da je potrebna promjena, potrebno je kupiti novu kartu na wizzair.com

Da, postojeći plan se može nadograditi dostupnim dodacima prema sljedećem:

I. Karta + WIZZ Priority

II. Karta + predana torba težine do 20 kg

III. Karta + WIZZ Priority + predana torba težine do 20 kg

Imajte na umu da se dodani proizvodi ne mogu ukloniti iz plana nakon što se pretplatite.

Da, let ćete moći promijeniti na stranici „Upravljanje rezervacijom”.

Da, za povrat novca obratite se našem Pozivnom centru.
Posjetite našu stranicu „Kontaktirajte nas”, otvorite odjeljak „Postojeće rezervacije” i odaberite odgovarajući broj.

Da, let ćete moći promijeniti na stranici „Upravljanje rezervacijom”.

Da, za povrat novca obratite se našem Pozivnom centru.
Posjetite našu stranicu „Kontaktirajte nas”, otvorite odjeljak „Postojeće rezervacije” i odaberite odgovarajući broj.

U slučaju problema s postupkom ponovne rezervacije ili povratom novca, obratite se našem Pozivnom centru.
Za kontakt broj posjetite našu stranicu „Kontaktirajte nas”, otvorite odjeljak "Postojeće rezervacije" i odaberite odgovarajući broj.

Ne, neiskorišteni letovi se ne mogu nadoknaditi niti prebaciti u sljedeći mjesec.

Pretplata se ne može prenijeti ni na jednog drugog putnika.

Registrirana kreditna kartica će se automatski teretiti na mjesečnoj bazi na osnovu vašeg datuma početka.

Ne. Ugovorena cijena će se, nakon prijave, naplaćivati tokom 6 mjeseci na mjesečnoj osnovi.

Mjesečna naknada uključuje sve poreze i takse, bez dodatnih troškova.

U italijanskom planu valuta je EUR, u poljskom planu valuta plaćanja je PLN. U slučaju da je plaćanje pokrenuto u drugoj valuti, naplatit će se naknada za promjenu.

Idite na https://multipass.wizzair.comi nakon prijave idite na „Moj račun” i pod „Plaćanje” odaberite „Uredi” i unesite drugu kreditnu karticu.

Pokušaj plaćanja će se vršiti svaka 24 sata prva 4 dana u mjesecu. Ako je uplata neuspješna, Wizz Air će od vas tražiti da odaberete drugi način plaćanja. Do vaše uplate nemate pravo na korištenje tokena. Obustava ne znači da niste u obavezi da platite pretplatu u narednih mjesec dana. Ako vaša uplata ne uspije u bilo kojem mjesecu, Wizz Air zadržava pravo da automatski prekine vašu pretplatu.

U slučaju kašnjenja plaćanja, račun pretplatnika ostaje u statusu zakašnjele uplate sve dok se nepodmireni računi ne izmire za propuštene mjesece.

a. Ako korisnik želi otkazati pretplatu u okviru grejs perioda od 14 kalendarskih dana, a nije iskoristio svoje tokene, Wizz Air će nadoknaditi pune iznose.

b. Ako korisnik želi da otkaže pretplatu u okviru grejs perioda od 14 dana i već je iskoristio svoje tokene, mogu se desiti 2 scenarija:

I. Ako je cijena pojedinačnih artikala skuplja na wizzair.com od cijene pretplaćenih artikala, Wizz Air neće nadoknaditi iznos kupcu.

II. Ako je cijena za iste artikle niža od pretplate na dan kupovine, Wizz Air će kupcu nadoknaditi razliku.

Nažalost, vaš plan pretplate ne može se prekinuti prije isteka roka od 6 mjeseci.