Informacije i usluge

WIZZ za porodice

Padajući meni

Putem članstva u klubu WIZZ Discount Club možete uživati u velikim popustima kao porodica. Kupovinom Grupnog članstva do 5 osoba može imati koristi od velikih popusta. Ako putem članstva u klubu rezervirate samo jedno porodično putovanje vaša ušteda će preći trošak godišnje članarine.

Ako putujete s djetetom mlađim od 2 godine, možete se ukrcati u avion među prvima jer vašoj porodici nudimo BESPLATAN Prioritet pri ukrcavanju (najviše dvije odrasle osobe i neograničen broj djece u istoj rezervaciji kao i dojenče). Ako putujete s bebom, vaša porodica u avion može unijeti i dodatni lični predmet, poput laptopa ili ručne torbe.

Kako bebe u avionu moraju sjediti na krilu odrasle osobe, svako dojenče u avionu mora biti u pratnji odrasle osobe. Osim toga, svako dojenče koje putuje u grupi koja ima Prioritet pri ukrcavanju omogućava ranije ukrcavanje za dvije odrasle osobe iz te grupe. To znači da porodica s dva dojenčeta u svojoj grupi može uključiti četiri odrasle osobe u svoju grupu koja ima Prioritet pri ukrcavanju, itd. Ovaj omjer jedna beba/dvije odrasle osobe u grupnoj rezervaciji je ograničen dozvoljenim brojem djece mlađe od 2 godine u avionu.

Iznajmite automobil po odličnim cijenama kako biste se lakše snalazili na svom odredištu!

  • odaberite najbolje iz ponude kompanija koje se bave iznajmljivanjem automobila
  • ako rezervirate preko nas dobit ćete nazad 5% Wizz kredita
  • budite sigurni da rezervirate putem naše web lokacije i da ste prijavljeni na svoj WIZZ račun