WIZZ za porodice

Vaš preglednik je veoma zastario
Ne podržavamo ovu verziju vašeg preglednika!
Ova stranica vam se prikazuje jer smo uočili da imate zastarjeli ili nepodržani preglednik. Da nastavite koristiti wizzair.com i da dobijete najbolje iskustvo pretraživanja, preporučujemo vam da ažurirate preglednik.
Preporučujemo:
Mozilla Firefox
Preuzmi besplatno
Google Chrome
Preuzmi besplatno

Informacije i usluge

WIZZ za porodice

Padajući meni

Putem članstva u klubu WIZZ Discount Club možete uživati u velikim popustima kao porodica. Kupovinom Grupnog članstva do 5 osoba može imati koristi od velikih popusta. Ako putem članstva u klubu rezervirate samo jedno porodično putovanje vaša ušteda će preći trošak godišnje članarine.

Ako putujete s djetetom mlađim od 2 godine, možete se ukrcati u avion među prvima jer vašoj porodici nudimo BESPLATAN Prioritet pri ukrcavanju (najviše dvije odrasle osobe i neograničen broj djece u istoj rezervaciji kao i dojenče). Ako putujete s bebom, vaša porodica u avion može unijeti i dodatni lični predmet, poput laptopa ili ručne torbe.

Kako bebe u avionu moraju sjediti na krilu odrasle osobe, svako dojenče u avionu mora biti u pratnji odrasle osobe. Osim toga, svako dojenče koje putuje u grupi koja ima Prioritet pri ukrcavanju omogućava ranije ukrcavanje za dvije odrasle osobe iz te grupe. To znači da porodica s dva dojenčeta u svojoj grupi može uključiti četiri odrasle osobe u svoju grupu koja ima Prioritet pri ukrcavanju, itd. Ovaj omjer jedna beba/dvije odrasle osobe u grupnoj rezervaciji je ograničen dozvoljenim brojem djece mlađe od 2 godine u avionu.

Iznajmite automobil po odličnim cijenama kako biste se lakše snalazili na svom odredištu!

  • odaberite najbolje iz ponude kompanija koje se bave iznajmljivanjem automobila
  • ako rezervirate preko nas dobit ćete nazad 5% Wizz kredita
  • budite sigurni da rezervirate putem naše web lokacije i da ste prijavljeni na svoj WIZZ račun