Informacije i usluge

Cijene i paketi

Padajući meni

Putujte bez mnogo prtljaga

Basic cijena je za one koji žele uzeti samo usluge koje smatraju važnima. Uključuje besplatnu ručnu torbu (maks. veličine 40 x 30 x 20 cm) i prijavu na let putem interneta, zavisno od odabira sjedišta.

bundle-large-cabin-bag-greyRučna torba

bundle-online-checkin-grayPrijava na let putem interneta

Spakujte se i uštedite

WIZZ Go je paket naših najpopularnijih usluga koje su se već pokazale kao odličan izbor za mnoge naše klijente. WIZZ Go uključuje: odabir sjedišta (osim sjedišta sa dodatnim prostorom za noge), dodanu torbu od 20 kg (149 x 119 x 171 cm), plus jednu (+1) ručnu torbu (40 x 30 x 20 cm), koja se mora smjestiti ispod sjedišta i prijavu na let putem interneta do 30 dana prije polaska leta.

bundle-heavy-checked-in-bag-bluedodana torba od 20 kg

bundle-seat-selection-blueOdabir sjedišta (osim sjedišta od 1. do 4. reda i sjedišta sa dodatnim prostorom za noge)

bundle-airport-checkin-blueBesplatna prijava na let na aerodromu i putem interneta do 30 dana prije polaska leta

backpack+1 Ručna torba dimenzija 40 x 30 x 20 cm (smještena ispod sjedišta)

WIZZ Family Go

Uživajte u većim popustima za paket WIZZ Go ako putujete s djecom ili dojenčadima. Kada rezervaciji dodate djecu ili dojenčad, paket WIZZ Family Go će se automatski prikazati tokom procesa rezervacije.

Sve je uključeno uz maksimalnu fleksibilnost

WIZZ Plus je za one koji žele biti spremni na sve i koji vole uživati u ugodnosti naše potpune usluge. Uključuje veliki broj dodatnih usluga po sniženim cijenama. Pruža veliku fleksibilnost i nudi najugodnije iskustvo putovanja. WIZZ Plus uključuje odabir vrhunskih sjedišta što podrazumijeva i sjedišta sa dodatnim prostorom za noge te uslugu WIZZ Flex koja vam omogućava da po potrebi i bez dodatnih troškova promijenite datum leta.

Također možete uživati u našoj usluzi WIZZ Priority koja vam omogućava da unesete dodatnu torbu s točkićima (maks. veličine 55 x 40 x 23 cm, 10 kg), pored besplatne ručne torbe (maks. 40 x 30 x 20 cm). Garantovano možete unijeti obje torbe u kabinu (osim ako to nije moguće zbog operativnih ograničenja), i bit ćete prvi pozvani prilikom ukrcavanja. Pored toga, možete ponijeti dodanu torbu težine do 32 kg (maks. veličine 149 x 119 x 171 cm). Također ćete primati ažuriranja s informacijama o letu i imati mogućnost odabira prijave na let putem interneta 30 dana prije polaska leta ili prijave na let na aerodromu.

bundle-small-cabin-bag-magentaTorba s točkićima dimenzija 55 x 40 x 23 cm zagarantirana u kabini (osim iz operativnih razloga)

bundle-heavy-checked-in-bag-magentadodana torba težine do 32 kg

bundle-seat-selection-magentaOdabir vrhunskih sjedišta

bundle-wizz-flex-magentaWIZZ Flex

bundle-wizz-refund-magentaPovrat novca na WIZZ račun

bundle-priority-boarding-magentaPrioritet pri ukrcavanju

bundle-bag-tiny-magenta+1 ručna torba dimenzija 40 x 30 x 20 cm (smještena ispod sjedišta)

bundle-airport-checkin-magentaBesplatna prijava na let na aerodromu i putem interneta do 30 dana prije polaska leta.

priority-check-in-simple-monochrome-magenta_pngPrioritetna prijava na let

bundle-online-checkin-magentaAutomatska prijava na let


WIZZ Family Plus

Uživajte u većim popustima za WIZZ Plus paket ako putujete s djecom ili dojenčadima. Kada rezervaciji dodate djecu ili dojenčad, paket WIZZ Family Plus će se automatski prikazati tokom procesa rezervacije.

Brzo putovanje

Pametni paket odličan je izbor za one koji žele brzo i jednostavno iskustvo na aerodromu, kao i za putnike koji planiraju kratko putovanje i žele izbjeći čekanje u redovima na aerodromu. Ovaj paket, između ostalog, uključuje odabir sjedišta i uslugu WIZZ Priority, što znači da možete putovati s torbom s točkićima (55 x 40 x 23 cm) u kabini, i prvi ćete biti pozvani prilikom ukrcavanja.

bundle-large-cabin-bag-magentaRučna torba

bundle-small-cabin-bag-magentaTorba s točkićima dimenzija 55 x 40 x 23 cm zagarantirana u kabini (osim iz operativnih razloga)

bundle-priority-boarding-magentaPrioritet pri ukrcavanju

priority-check-in-simple-monochrome-magenta_pngPrioritetna prijava na let

bundle-seat-selection-magentaOdabir sjedišta (osim sjedišta od 1. do 4. reda i sjedišta sa dodatnim prostorom za noge)

bundle-online-checkin-magentaPrijava na let putem interneta do 30 dana prije polaska leta