Informacije i usluge

Automatska prijava na let

Auto check-in 50 h

Automatska prijava na let

Automatski prijavljuje na let vas i vaše saputnike 50 sati prije zakazanog vremena polaska. Automatska prijava na let je dostupna za sve rezervacije. Jednostavno dodajte uslugu za svaku osobu i za svaki segment njenog puta.

icons_0002_Layer-7

Sortirano – vaše karte za ukrcaj

Nakon što vas usluga automatske prijave na let prijavi na let, karte za ukrcaj će vam se automatski poslati (za rezervacije koje uključuju do 10 putnika). Ako vaša rezervacija sadrži više od 10 putnika, svi će biti prijavljeni na let, ali karte za ukrcaj se neće poslati e-poštom. Svaki putnik je mora preuzeti s web lokacije wizzair.com.

Česta pitanja

Česta pitanja

Prijava na let se vrši automatski 50 sati prije polaska.
Možete je dodati bilo kada do 4 sata prije polaska vašeg leta.
Automatska prijava na let se mora dodati pojedinačno, za svaki segment putovanja kao i za svaku rezervaciju putnika.
Ako se možete prijaviti na let putem interneta na svom aerodromu, onda možete dodati automatsku prijavu na let.
Vlasnik rezervacije putem e-pošte dobija kartu za ukrcaj kao i za sve ostale u rezervaciji. Karte za ukrcaj se šalju odmah nakon što budete prijavljeni na let. Možete im pristupiti i putem plana puta na internetu.
Neki aerodromi prihvataju digitalne karte za ukrcaj, u suprotnom, odštampajte svoje karte za ukrcaj.
Da. Automatska prijava na let je uključena u paket WIZZ Plus, ali se može dodati i ako u svojoj rezervaciji imate usluge WIZZ Flex, prijavu na let na aerodromu, promjenjivog saputnika ili WIZZ Priority.
Kako biste mogli uživati u usluzi automatske prijave na let, moramo pregledati vaš kontakt broj telefona za automatsku prijavu na let ako putujete u Šengenskoj zoni i pregledati vaše putne dokumente ako putujete izvan Šengena.
Ne, te informacije trebate poslati samo jednom.
Možete je dodati dok rezervirate let, dok koristite opciju zaključavanja cijene i na stranici plana puta; uglavnom je nećete pronaći na drugim mjestima na našoj web lokaciji.
Tražit ćemo da ove informacije unesete na stranici plana puta i možete ih dodati do 4 sata prije polijetanja. Nakon toga, usluga neće funkcionirati!

Da, vratit ćemo vam taj novac u slučaju otkazivanja vašeg leta ili ako ste promijenili planove za putovanje putem WIZZ Flex otkazivanja više od 14 dana prije zakazanog vremena polaska.

Novac za automatsku prijavu na let ne možete vratiti ako ste let promijenili bez usluge WIZZ Flex, u slučajevima kada ste rezervirali automatsku prijavu na let za aerodrom gdje je potrebna ručna prijava na let ili ako ste se već ručno prijavili na let.

Ne, vaša obaveza je bila da dodate informacije u skladu s odredbama usluge automatske prijave na let.
Ne, automatska prijava na let će vas automatski prijaviti na let, ali dozvoljeno vam je da se ranije sami ručno prijavite na let. U tim slučajevima nemate pravo na povrat novca.
Nažalost, povrat novca nije moguć u tim slučajevima.