Vaš preglednik je veoma zastario
Ne podržavamo ovu verziju vašeg preglednika!
Ova stranica vam se prikazuje jer smo uočili da imate zastarjeli ili nepodržani preglednik. Da nastavite koristiti wizzair.com i da dobijete najbolje iskustvo pretraživanja, preporučujemo vam da ažurirate preglednik.
Preporučujemo:
Mozilla Firefox
Preuzmi besplatno
Google Chrome
Preuzmi besplatno

Informacije i usluge

Grupne rezervacije

booking_for_groups_fixed_price

FIKSNA CIJENA

Jedna cijena za sve putnike

group_flexibility

FLEKSIBILNOST

Promijenite imena i dodajte putnike

 

Padajući meni

  1. Potražite letove. Ukoliko želite izvršiti grupnu rezervaciju za 16 ili više putnika, morate se prijaviti na Wizz Air račun ili ga kreirati. Ukoliko ste se prijavili i potražili letove, ali i dalje ne možete vidjeti cijene za grupne rezervacije, kliknite dugme "zahtjev" kako biste zahtijevali da se grupne cijene otvore. Bit ćete obaviješteni čim te cijene budu dostupne na internetu, a to obično ne traje duže od dva radna dana.
  2. Izvršite rezervaciju. Kada se grupne cijene prikažu, rezervaciju možete kreirati odabirom letova, dodavanjem neobaveznih dodatnih usluga i odabirom željenog načina plaćanja. Kada vaša rezervacija bude potvrđena, putem e-poruke ćete dobiti plan leta sa svojim potvrdnim kodom.
  3. Unesite imena putnika. Imena putnika mogu se dodati na rezervaciju tek nakon cjelokupne uplate cijene karata. Imena se mogu unijeti i besplatno promijeniti najkasnije 72 sata prije polaska leta. Imena putnika koja ste dodali na rezervaciju bit će potvrđena putem poruke e-pošte u kojoj se navode svi putnici iz grupe. Ako ne primite poruku e-pošte 48 sati prije polaska, zatražite je od Službe za grupne rezervacije.

Kontaktirajte Službu za grupne rezervacije za sva pitanja o grupnim rezervacijama.

Kalendar otplaćivanja rata na osnovu datuma rezerviranog leta:

Datum leta: 0-30 dana – plaćanje u jednoj rati

  • Plaćanje u jednoj rati, plaćanje 100% troška kreditnom karticom ili bankovnim transferom može se izvršiti u roku od 24 sata.

Datum leta: 31-60 dana – plaćanje u dvije rate

  • Prva rata je nepovratni depozit i mora pokrivati najmanje 30% ukupnih troškova rezervacije. Možete izabrati da odmah platite kreditnom karticom ili putem bankovnog transfera u roku od 24 sata nakon početne rezervacije.
  • Druga rata mora pokrivati preostali neplaćeni iznos i može se izvršiti kreditnom karticom ili bankovnim transferom najamnje 60 dana prije zakazanog datuma polaska. U suprotnom rezervacija će se automatski izbrisati a polog se ne vraća.

Datum leta: od 61 dan pa nadalje – plaćanje u tri rate

  • Prva rata je nepovratni depozit i mora pokrivati najmanje 10% ukupnih troškova rezervacije. Možete izabrati da odmah platite kreditnom karticom ili putem bankovnog transfera u roku od 24 sata nakon početne rezervacije. Ukoliko rezervaciju vršite više od 90 dana prije zakazanog polaska, bankovni transfer se može izvršiti u roku od 7 dana nakon početne rezervacije.
  • Druga rata treba pokrivati minimalno 30% ukupne cijene rezervacije najmanje 60 dana prije zakazanog datuma polaska. U suprotnom rezervacija će se automatski izbrisati a polog se ne vraća.
  • Treća rata mora pokrivati preostali neplaćeni iznos i može se izvršiti kreditnom karticom ili bankovnim transferom. Uplata treće rate mora biti u potpunosti izvršena najmanje 30 dana prije zakazanog datuma polaska leta. Ako se uplata treće rate u rezervaciji ne primi do roka rezervacija će se otkazati.
Ako druga ili treća rata ne bude plaćena najkasnije 60 odnosno 30 dana prije datuma polaska prvog leta, rezervacija se automatski briše, a polog se ne vraća.

Napominjemo da su izmjene moguće samo nakon plaćanja rezervacije u potpunosti.

Povezani linkovi

Plaćanje

Datum rezervacije možete promijeniti uz naknadu koja se plaća po putniku i po letu. Ukoliko je cijena novog leta viša od prvobitne, morate platiti razliku.

Povrat novca

Za povrate novca, pogledajte naše Opće uvjete prijevoza Depozit je nepovratan. 

Česta pitanja

Česta pitanja

Imena putnika treba dostaviti putem interneta najkasnije 72 sata prije polaska, nakon prijema uplate.

Provjerite da li ste prije putovanja primili završnu potvrdu putem poruke e-pošte (s imenima putnika) ili ćete u suprotnom možda morati platiti taksu za promjenu imena za svakog putnika. Ukoliko niste primili e-poruku dva radna dana prije polaska, kontaktirajte Wizz Air pozivni centar.