Informacije i usluge

Kako rezervirati

počnite rezervaciju sada

PUTEM INTERNETA

Jednostavno putovanje? Rezervirajte direktno na WIZZ web lokaciji!

preuzmite

APLIKACIJU ZA MOBILNI UREĐAJ

Preuzmite BESPLATNU Wizz Air mobilnu aplikaciju! Ima sve što vam je potrebno za letenje!

brojevi pozivnog centra

POZIVNI CENTAR

[callcenter-transaction location=CallCentre] Transakciona naknada za pozivni centar

Padajući meni

Nakon što kompletirate rezervaciju, dobit ćete potvrdni kôd koji vam je potreban za prijavu na let.

Plan puta koji će se poslati na vašu adresu e-pošte obuhvata

  • jedinstveni potvrdni kôd
  • broj leta
  • datum i vrijeme putovanja
  • podatke o polasku i odredištu
  • punu cijenu

Putnicima koji su let rezervirali preko putne agencije ili web lokacije treće strane, plan putovanja će dostaviti putna agencija. Ako vi niste napravili rezervaciju, sve promjene vezane za let će se poslati na kontakt podatke vlasnika rezervacije.

Česta pitanja

Česta pitanja

Činimo sve što možemo da zaštitimo i osiguramo vaše lične podatke, spriječimo nedopušteni pristup tim podacima, te njihovu upotrebu, falsificiranje i brisanje. Posebnu pažnju obraćamo na siguran prijenos ličnih i finansijskih podataka putem šifriranih kanala upotrebom najnovije tehnologije Secure Socket Layer (SSL).

Nudimo i uslugu sigurnosti putem interneta za korisnike koji imaju VISA i MasterCard kartice. Potvrđivanje putem planova sigurnosnog koda za VISA i MasterCard omogućuje vam registriranje dodatne lozinke za vašu kreditnu karticu kako bi se spriječile neodobrene kupovine upotrebom vaše kartice.

Tokom plaćanja, ako vaša banka pruža ovu uslugu, trebat ćete se registrirati za jedan od planova. Jednostavno slijedite instrukcije putem interneta da biste postavili svoju dodatnu lozinku. Neke banke ne nude opciju za kasniju registraciju, a druge će zahtijevati da se registrirate čim završite transakciju putem interneta. Ovi planovi će uskoro postati obavezni za sve vlasnike kartica. Ako imate bilo kakvih pitanja, direktno kontaktirajte banku koja vam je izdala karticu.