Информације и услуге

Групне резервације

ФИКСНА ЦЕНА

Једна цена за све путнике

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Мењајте имена и додајте путнике

 

Падајући мени

  1. Потражите летове. Ако желите да обавите групну резервацију за 16 или више путника, морате да отворите Wizz Air налог или се пријавите на њега. Ако сте се пријавили и потражили летове, али и даље не можете да видите цене за групне резервације, кликните на дугме „захтевај“ да бисте упутили захтев за приказивање групних цена. Обавестићемо вас чим цене за резервисање путем интернета постану доступне, за шта обично није потребно више од 2 радна дана.
  2. Направите резервацију. Када се прикажу групне цене, можете да направите резервацију тако што ћете изабрати летове, додати опционалне додатне услуге и изабрати жељени начин плаћања. Када потврдимо резервацију, добићете поруку е-поште са планом лета и шифром потврде.
  3. Пошаљите имена путника. Имена путника могу да се додају у резервацију тек када се цене карата у потпуности плате. Имена могу да се пошаљу и мењају бесплатно најкасније 72 сата пре полетања. Имена путника додатих у резервацију ће се потврдити поруком е-поште у којој ће бити наведени сви путници у групи. Ако не примите поруку е-поште најкасније 48 сати пре поласка, захтевајте је тако што ћете контактирати службу за групне резервације.

Контактирајте службу за групне резервације ако имате упите у вези са групним резервацијама.

Често постављана питања

Често постављана питања

Имена путника треба навести путем интернета најкасније 72 сата пре поласка, по добијању потпуне уплате.

Проверите да ли сте добили поруку е-поште са коначном потврдом (са именима путника) пре путовања, јер ћете у супротном можда морати да платите накнаду за промену имена за сваког путника. Ако не добијете поруку е-поште 2 радна дана пре поласка, контактирајте Wizz Air позивни центар.