Ваш прегледач је застарео
Не подржавамо ову верзију прегледача.
Ова страница се приказује јер смо открили да користите прегледач који је застарео или није подржан. Да бисте и даље прегледали wizzair.com и имали најбољи кориснички доживљај током прегледања, препоручујемо да ажурирате прегледач.
Ову су прегледачи које препоручујемо:
Mozilla Firefox
Преузмите бесплатно
Google Chrome
Преузмите бесплатно

Информације и услуге

Групне резервације

booking_for_groups_fixed_price

ФИКСНА ЦЕНА

Једна цена за све путнике

group_flexibility

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Мењајте имена и додајте путнике

 

Падајући мени

  1. Потражите летове. Ако желите да обавите групну резервацију за 16 или више путника, морате да отворите Wizz Air налог или се пријавите на њега. Ако сте се пријавили и потражили летове, али и даље не можете да видите цене за групне резервације, кликните на дугме „захтевај“ да бисте упутили захтев за приказивање групних цена. Обавестићемо вас чим цене за резервисање путем интернета постану доступне, за шта обично није потребно више од 2 радна дана.
  2. Направите резервацију. Када се прикажу групне цене, можете да направите резервацију тако што ћете изабрати летове, додати опционалне додатне услуге и изабрати жељени начин плаћања. Када потврдимо резервацију, добићете поруку е-поште са планом лета и шифром потврде.
  3. Пошаљите имена путника. Имена путника могу да се додају у резервацију тек када се цене карата у потпуности плате. Имена могу да се пошаљу и мењају бесплатно најкасније 72 сата пре полетања. Имена путника додатих у резервацију ће се потврдити поруком е-поште у којој ће бити наведени сви путници у групи. Ако не примите поруку е-поште најкасније 48 сати пре поласка, захтевајте је тако што ћете контактирати службу за групне резервације.

Контактирајте службу за групне резервације ако имате упите у вези са групним резервацијама.

Календар рата на основу датума резервисаног лета:

Датум лета: 0–30 дана – плаћање у једној рати

  • Плаћање 100% укупних трошкова у једној рати кредитном картицом или банковном дознаком може да се изврши у року од 24 сата.

Датум лета: 31–60 дана – плаћање у две рате

  • Прва рата је депозит који не може да се рефундира и мора да покрије најмање 30% укупне цене резервације. Можете да платите одмах кредитном картицом или банковном дознаком у року од 24 сата након првобитне резервације.
  • Друга рата мора да покрије преостали неплаћени износ, а плаћање може да се изврши кредитном картицом или банковном дознаком, најмање 60 дана пре заказаног датума поласка. У супротном, резервација ће се аутоматски избрисати и депозит не може да се рефундира.

Датум лета: 61 дан–бесконачно – плаћање у три рате

  • Прва рата је депозит који не може да се рефундира и мора да покрије најмање 10% укупне цене резервације. Можете да платите одмах кредитном картицом или банковном дознаком у року од 24 сата након првобитне резервације. Ако је резервација обављена више од 90 дана пре заказаног времена поласка, уплате банковним дознакама могу да се изврше у року од 7 дана након првобитне резервације.
  • Друга рата треба да покрије најмање 30% укупне цене резервације, најмање 60 дана пре заказаног датума поласка. У супротном, резервација ће се аутоматски избрисати и депозит не може да се рефундира.
  • Трећа рата мора да покрије преостали неплаћени износ, а плаћање може да се изврши кредитном картицом или банковном дознаком. Плаћање треће рате мора да се изврши у целости најмање 30 дана пре заказаног времена поласка лета. Ако се трећа рата не дода у резервацију у року, резервација се отказује.
Ако се друга или трећа рата не плати најкасније 60 односно 30 дана пре поласка првог лета, резервација се аутоматски брише и депозит не може да се рефундира.

Имајте на уму да су све измене могуће само након плаћања целокупног износа резервације.

Сродне везе

Плаћање

Можете да промените датум резервације уз накнаду, коју можете да платите по путнику за сваки лет. Ако је цена новог лета већа од првобитне, мораћете да платите разлику.

Рефундирања

Информације о рефундирањима потражите у Општим условима превоза Депозит није могуће рефундирати. 

Често постављана питања

Често постављана питања

Имена путника треба навести путем интернета најкасније 72 сата пре поласка, по добијању потпуне уплате.

Проверите да ли сте добили поруку е-поште са коначном потврдом (са именима путника) пре путовања, јер ћете у супротном можда морати да платите накнаду за промену имена за сваког путника. Ако не добијете поруку е-поште 2 радна дана пре поласка, контактирајте Wizz Air позивни центар.