Промена резервације

Истражите могућности за путовање

Лако организујте цео одмор

Информације и услуге

Промена резервације

Have a break and travel

ПРОМЕНА ЛЕТА

накнада за промену од [flightchange location=WizzairCom]
и разлика у цени

billing_as_company

ПРОМЕНА ПУТНИКА

[name-change location=WizzairCom] путем интернета
 

seat_allocation_assigned

ПРОМЕНА УСЛУГА

Промените или купите додатне услуге чак и након чекирања путем интернета!

Падајући мени

Промените датум, време и линију уз плаћање накнаде и примењиве разлике у ценама карата до 3 сата пре заказаног времена поласка лета:

 • на страници са прегледом лета
 • преко туристичких агената
 • на шалтерима на аеродрому
 • преко позивног центра

Накнада за промену лета износи [flightchange location=WizzairCom] по путнику по лету, у зависности од броја преосталих дана до поласка, уз додатак разлике у цени карата.

 • Више од 30 дана до поласка: 30 EUR по путнику по лету
 • Између 7 и 30 дана до поласка: 35 EUR по путнику по лету
 • Полазак у року од 7 дана: 40 EUR по путнику по лету

Ако су цена доступне карте или примењиви порези, таксе и накнаде нижи за нови лет, рефундираће се само разлика у цени.

Имајте на уму да ћемо вам наплатити накнаду за трансакцију преко позивног центра ако затражите промену лета преко Wizz Air позивног центра.

Ако желите да промените датум, време или линију лета само за неке путнике из резервације, треба да контактирате позивни центар да бисте добили помоћ. У том случају се не наплаћује накнада за трансакцију преко позивног центра.

Промените име путника путем интернета најкасније 3 сата пре заказаног времена полетања!

Мораћете да платите накнаду за промену имена од [name-change location=WizzairCom] за сваки сегмент лета:

 

Имајте на уму да ћемо вам наплатити накнаду за трансакцију преко позивног центра ако затражите промену лета преко Wizz Air позивног центра.

Промена имена је бесплатна путем интернета ако треба да исправите погрешно написано име или словну грешку:

 • ако треба да измените највише 3 знака у имену које је додато у резервацију
 • ако је потребно написати пуно име уместо скраћеног (нпр. Марко И. Петровић) треба исправити у пуно име (нпр. Марко Иван Петровић) да би било у складу са путним документом 
 • ако треба да промените пол (титулу) имена које је додато у резервацију

 

Можете да обавите једну бесплатну промену имена у резервацији.


Промените или купите додатне услуге чак и након чекирања путем интернета!

Ако сте резервацији додали приоритетно укрцавање или сте променили седиште,

 • поново одштампајте карту за укрцавање

Често постављана питања

Често постављана питања

Да, можете да промените резервацију и купите додатне услуге чак и након чекирања путем интернета. Ако купите приоритетно укрцавање или промените избор седишта, одштампајте нову карту за укрцавање или посетите пулт за чекирање на аеродрому, покажите стару карту за укрцавање и добићете налепницу на којој су назначене измене.

Такође је могуће обављати промене датума, времена и одредишта лета и имена путника путем интернета или путем Wizz Air позивног центра најкасније 4 сата пре заказаног времена поласка уз плаћање накнаде за промену. Ако сте променили лет или име након чекирања путем интернета, мораћете поново да одштампате карту за укрцавање.

Ако сте купили услугу Plus цена или WIZZ Flex за резервацију, можете да откажете резервацију и добијете рефундирање у износу цене карте на WIZZ рачун. Прочитајте више о рефундирању летова овде.

 

Исправите грешку да бисте избегли неспоразум на аеродрому. Можете да извршите измену путем интернета помоћу опције за промену имена на страници са планом пута. Имајте на уму да можете да извршите само једну бесплатну промену имена по резервацији.


Само путници који су купили услугу Plus Fare или WIZZ Flex при резервацији могу да откажу резервацију.

Отказивање можете да обавите најкасније 3 сата пре предвиђеног поласка одлазног лета и рефундираћемо износ цене карте на ваш WIZZ рачун. Имајте на уму да ће се износ куповне цене услуге WIZZ Flex одузети од укупне куповне цене и неће се рефундирати. Ако упутите захтев за рефундирање на WIZZ рачун, сви летови за све путнике обухваћене резервацијом ће постати неважећи. Износ који се рефундира на ваш WIZZ рачун ће бити доступан за коришћење при куповини Wizz Air летова и услуга у периоду од 3 месеца. У случају отказаних резервација које обухватају куповину чланства за WIZZ Discount Club или Privilege Pass, цена чланства се неће рефундирати. Чланство наставља да важи у складу са повезаним условима и одредбама чак и ако откажете резервацију.

Нажалост, ово није могуће. Мораћете да направите нову резервацију. 

Можете да додате бебу или дете у постојећу резервацију.

Контактирајте Wizz Air позивни центар да бисте добили помоћ. Неће бити наплаћена накнада за трансакцију преко позивног центра.

 

Делимична промена лета није могућа путем интернета за резервације са 2 или више путника, па контактирајте Wizz Air позивни центар да бисте добили помоћ. Неће бити наплаћена накнада за трансакцију преко позивног центра. 

Додатне услуге могу да се додају резервацији на страници План путовања. Овако можете да отворите страницу План путовања:

 • кликните на дугме Чекирање и резервације у горњем десном углу сајта
 • унесите име и шифру потврде (које сте добили након резервације у поруци е-поште)
 • притисните дугме за претрагу
 • осим тога, можете да се пријавите на WIZZ рачун

WIZZ услуге могу да се купе до 3 сата пре времена поласка.

Имајте на уму да путно осигурање и превоз аутобусом обезбеђује треће лице, па ове услуге могу да се купе до 3 дана пре датума поласка. Потврда путем SMS поруке је доступна само ако је број мобилног телефона наведен у време резервације.